Lifestyle

EXCLUSIV Ce bine-i stă lui Randi în rolul de tată! Iată-l la Kids Party OK!&Next

EXCLUSIV Ce bine-i stă lui Randi în rolul de tată! Iată-l la Kids Party OK!&Next

Se gândeşte serios să îşi întemeieze propria familie, însă până atunci ne demonstrează tot mai des că rolul de tătic l-ar prinde foarte bine.

Dacă anul trecut realiza un vlog special alături de Andrei, nepoţelul lui, acum Randi le-a făcut o surpriză fanilor şi a mers la un eveniment monden alături de ambii copii ai lui Alex, fratele lui.

Celebrul cântăreţ şi-a făcut apariţia la Kids Party OK!&Next alături de Andrei şi Ilinca, demonstrându-le celor prezenţi că s-ar descurca perfect ca tată. Randi s-a jucat aproape non-stop cu cei mici şi le-a făcut toate poftele, iar mulţi dintre cei prezenţi au crezut că micuţii sunt copiii artistului.

„Familia este cel mai important lucru pentru mine, iar nepoţii mei, Andrei şi Ilinca, îmi fac viaţa mai frumoasă cu zâmbetele şi energia lor. Suntem foarte apropiaţi, petrec mult timp cu ei şi cu fratele meu, Alex“, a spus Randi.

Randi a mai fost însoţit la eveniment şi de Edward Sanda, prietenul său şi totodată artist la aceeaşi casă de producţie, Famous Production, care a apărut pentru prima dată alături de surioara lui.