Vedete

Exclusiv! Ce destinaţii de vacanţă au ales vedetele. Raluca Arvat a dat străinătatea pe litoral FOTO

Exclusiv! Ce destinaţii de vacanţă au ales vedetele. Raluca Arvat a dat străinătatea pe litoral FOTO camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Raluca Arvat a fost nevoită să suporte vremea capricioasă de pe litoral, Ioana Voicu s-a relaxat pe Coasta de Azur.

„Am fost câteva zile la mare, să nu prindem căldura de foc, dar vremea a fost aşa cum e şi acum... n-am scăpat de furtuni, care ne-au ţinut în casă două seri din 5, dar în rest ne-am bucurat de apa caldă, şi în mare, dar şi la piscină. Am cumpărat şi un măslin mic plantat în ghiveci, în loc de magnet de frigider’’, a mărturisit Arvat pentru OK!

Raluca vrea să ajungă la mare şi în septembrie, dar, de această dată, în Turcia. Vom călători cu avionul. Va fi o premieră pentru băieţelul meu Tudor, căruia îi place să fie "făcut avion" - adică învârtit de tatăl lui,  aşa că sper să îi placă şi zborul real. Vedeta de la TVR 2 a avut parte şi de o experienţă inedită. „Am încercat o îngheţată nouă, de fistic sărat...fooooaarte interesantă. Şi eu şi Tudor am fost cuceriţi’’.

Fata lui Mădălin Voicu, răsfăţ pe Coasta de Azur

Ioana Voicu a ales să se refugieze în Franţa, pe Coasta de Azur, dar vacanţa nu s-a terminat aici. „Nu este pentru prima dată când ajung pe Coasta de Azur, aşa că de data asta am stat să mă relaxez pe plajă’’, a spus Ioana Voicu pentru OK!.

Ce i-a pus răbdarea la încercare? „Cred că o broască care începea să cânte în fiecare seară, pe la orele 21.00-22.00, fix lângă uşa apartamentului în care stăteam”, adaugă prezentatoarea emisiunii Vibe de la TVR2.

Ioana s-a bucurat acolo de un deliciu culinar. „Eu sunt un mare fan al bucatăriei italieneşti, aşa că m-am axat mai mult pe paste, salate şi peşte’’.

Fata lui Mădălin Voicu urmează să plece o săptămână şi în Grecia. „Ador Grecia, este una dintre destinaţiile mele preferate’’.

Modifică Setările