Interviu

EXCLUSIV Ce planuri de viitor are Cleopatra Stratan, după ce a împlinit 18 ani. Edward Sanda, iubitul său, a cerut-o în căsătorie

EXCLUSIV Ce planuri de viitor are Cleopatra Stratan, după ce a împlinit 18 ani. Edward Sanda, iubitul său, a cerut-o în căsătorie camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Cleopatra Stratan a împlinit 18 ani! Exclusiv pentru OK! Magazine!, tânăra artistă a dezvăluit ce planuri de viitor are, unele ţin de viaţa profesională, altele de cea personală în care este implicat şi iubitul ei, Edward Sanda. 

Pe Cleopatra Stratan o ştim de ani de zile, de când făcea furori cu piesa "Ghiţă". Purta pe atunci o rochie cu buline, căra după ea o valiză mare, una mult mai mare decât ea. Aşa a furat inimile tuturor, publicul o îndrăgeşte enorm şi acum, când a devenit o domnişoară în toată regula. Şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de prieteni şi familie, a împlinit 18 ani şi a avut alături cele mai importante persoane din viaţa ei.

Tatăl, Pavel Stratan, i-a făcut declaraţii frumoase, iar iubitul, Edward Sanda, a surprins. I-a dăruit un inel şi a cerut-o în căsătorie. Această surpriză vine la doar câteva luni de relaţie, tinerii îndrăgostiţi sunt de puţin timp împreună, dar afirmă că sunt suflete pereche. Cântăreţul a fost cel care a dat vestea în mediul online:

"A spus DA", a scris el în dreptul unei poze de pe Instagram. Apare Cleopatra Stratan care poartă pe deget un inel superb. 

Despre relaţia lor, Cleopatra Stratan a dezvăluit exclusiv pentru okmagazine.ro: "El este primul şi ultimul meu iubit, bărbat". Iată interviul exclusiv cu artista, de la majoratul său!

Cleopatra, cum te simţi la 18 ani?

Mă simt minunat, aşa cum ar trebui să mă simt de fiecare dată, aşa cum aş vrea să mă simt tot timpul, chiar şi la 50, 60 de ani. 

Simţi că s-a schimbat ceva în viaţa ta? Ai parte de mai multă libertate acum că eşti majoră?

Părinţii mei mi-au oferit această libertate şi cumva, un lucru pe care pot să îl diferenţiez aşa, acum, cred că erau responsabilităţile, şi emoţiile...pe care le trăieşti la fiecare vârstă. Trăieşti fiecare etapă diferit. 

Acum pot să fac orice! Bine, înainte erau câteva restricţii de vârstă, dar...

Ce planuri de viitor ai?

Vreau să dau la facultate după ce termin liceul, vreau să dau de permis. Da, la facultate o să vin la Bucureşti, vreau să fac teatru. Sunt pasionată de teatru de mai bine de patru ani şi vreau să merg pe latura aceasta, dar nu să o consider mai importantă decât muzica. 

Ţi-ar plăcea să joci într-un serial, în vreun film?

Da, mi-ar plăcea foarte mult să joc într-un serial, într-un film, într-un film de scurt metraj. Mi-ar plăcea foarte mult, visez la asta de când sunt mică. E unul dintre obiectivele mele. Tata mă susţine cu orice lucru pe care aş vrea să să îl fac, toată familia. Mă bucur că mă susţin în tot ce fac, că au avut această atitudine faţă de dorinţele mele.

Te muţi la Bucureşti? Ce planuri îţi faci împreună cu iubitul tău, cu Edward Sanda?

Da, mă mut la Bucureşti curând. El este implicat efectiv în toată viaţa mea pentru că aşa cum am zis, este primul şi ultimul meu iubit, bărbat. Sigur că avem planuri să ne facem viaţa împreună aşa cum simţim. O să ne mutăm împreună când o să vin la Bucureşti. Ne bucurăm foarte mult! 

Foto: Instagram, OK! Magazine!

Modifică Setările