News

EXCLUSIV Ce spune Cezar Ouatu despre despărţirea de logodnica sa, Andreea Vilău

EXCLUSIV Ce spune Cezar Ouatu despre despărţirea de logodnica sa, Andreea Vilău

Păreau făcuţi să fie împreună o viaţă, dar inevitabilul s-a produs. Care sunt motivele care au dus la despărţire, deşi aşteptau să ajungă la altar?

Cezar Ouatu (39) şi Andreea Vilău (31) formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, dar relaţia lor n-a avut deloc un curs lin. De-a lungul acelui an şi jumătate, cât au fost împreună, au trecut de la extaz la agonie, de la fericire, la îndoială şi apoi la promisiuni de viitor.

Aşa se face că, după flirtul vinovat care l-a luat de lângă ea o perioadă, când i-am întâlnit la începutul toamnei pentru un interviu şi un pictorial pentru revista OK!, erau într-un moment în care Andreea purta inelul lui de logodnă, iar el o şi vedea deja mamă a copiilor lui.

"E ca şi cum ne-am şti de-o viaţă, ca şi cum am fi copilărit împreună – deşi n-aveam cum, având în vedere diferenţa de 8 ani dintre noi", spunea Andreea Vilău la acel moment despre relaţia cu Cezar, care a cerut-o de trei ori de soţie.

"Eu deja gândesc à la grande viitorul nostru împreună. Şi nu pentru că a venit momentul, cum se spune, ci pentru că efectiv, după câte ni s-au întâmplat, mi-am dat seama că între noi chiar există iubire", întărea Cezar, spunându-ne că: "Îmi doresc foarte mult un copil şi am deja în minte profilul copilului nostru: va fi creţ şi brunet ca mine, dar cu buzele şi ochii deschişi la culoare ca ai Andreei. Mă şi imaginez stând cu el în braţe la pian şi cântându-i ceva."

Din păcate acum, la o lună de la publicarea acelui interviu şi la două de la realizarea lui, cuplul lor s-a destrămat, cei de la spynews.ro surprinzându-l pe Cezar Ouatu alături de o altă parteneră, Simona Iacob.

Am fost curioşi să aflăm ce anume a dus la despărţirea de Andreea, Cezar acordându-ne în exclusivitate o declaraţie în acest sens: "Când oferi, mai şi primeşti... despre asta e vorba. M-am implicat foarte mult în această relaţie, Dumnezeu şi Andreea ştiu acest lucru, dar ajunsesem să cerşesc un gest de afecţiune, ea fiind - şi nu o spun din lipsă de respect, ba din contră, o respect enorm - extrem de introvertită, într-o lume a ei, bazată deseori pe o imagine de aparenţă!!! Oricât de mult ai munci, nu uita de omul de lângă tine!!!".

Cum este, însă, noua sa parteneră, Simona Iacob? "Suntem la început, în prima fază. E total contrariul... e afectuoasă, atentă la detalii - fără să vorbim prea mult. Mai departe, etichetele puse ei sunt tipice de tabloide, fără substanţă deseori."

Foto: Sorin Stana/OK! Magazine

Modifică Setările