Interviu

EXCLUSIV Ce surprize îi face Mario Fresh fiicei Andreei Esca! Artistul a dezvăluit cât de romantici sunt el şi Alexia

EXCLUSIV Ce surprize îi face Mario Fresh fiicei Andreei Esca! Artistul a dezvăluit cât de romantici sunt el şi Alexia

În urmă cu o lună, Mario Fresh şi-a surprins fanii cu o nouă melodie, o colaborare cu LLP pentru piesa „Bad booty“, single ce se apropie de 500.000 de vizualizări pe YouTube.

Noua melodie a artistului a venit la puţin timp după ce el s-a certat în mediul online cu vloggerul Alex Alvarez, iar acum Mario Fresh ne-a vorbit despre lucrurile petrecute în ultimele două luni.

„Eu şi DJ LLP ne cunoaştem de ceva vreme, dar nu avusesem ocazia să colaborăm. Întâmplarea face că într-o seară a venit la studioul nostru împreună cu Silviu Păduraru de la Deepside Deejays şi cu ideea acestei piese, care mi-a plăcut foarte mult şi am început să lucrăm la ea. Prin această piesă am vrut doar să arătăm şi să creăm o stare de euforie, de bine, un mood perfect pentru o noapte în oraş. Versurile au fost scrise de trei oameni cu care îmi place foarte mult să lucrez: Alex Velea, Rashid şi Theea Miculescu“, a spus Mario Fresh, care nu a vrut să ofere prea multe detalii despre celebra ceartă: „A fost un dialog mai puternic între doi artişti. Nu a fost un scandal. Fiecare îşi vede de cariera lui în continuare“.

Mario Fresh ne-a vorbit şi despre relaţia specială pe care o are cu Lino, cel care este cel mai bun prieten al lui. Deşi sunt la fel de apropiaţi ca doi fraţi şi şi-au început cariera în aceeaşi perioadă, ei au acum stiluri diferite, însă acest lucru nu i-a îndepărtat: „Eu şi Lino suntem colegi de lucru la studio şi „fraţi“ în afara lui. Ne cunoaştem de foarte mult timp, am locuit împreună, ştim ce vis are fiecare şi ne ajutăm reciproc pe plan muzical, chiar dacă avem stiluri diferite“.

Pe lângă întreaga lui carieră, artistul este recunoscut de publicul larg şi datorită relaţiei pe care o are cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Cei doi se iubesc de câţiva ani, însă relaţia lor a fost pusă la încercare în această toamnă. Alexia a plecat la studii în Marea Britanie, în timp ce el a rămas în România. Cu toate că îi desparte o distanţă destul de mare, cei doi se iubesc la fel ca în prima zi, iar Mario Fresh afirmă că nimic nu le poate distruge relaţia.

„Sunt îndrăgostit. Într-adevăr, îi simt lipsa, dar dorul acesta încerc să-l fac constructiv şi să îl transpun în noi proiecte de suflet. Dacă i-aş face surprize de fiecare dată când vine acasă, nu s-ar mai numi surprize, ar deveni o obişnuinţă. Noi suntem romantici într-un fel mai neobişnuit“, a spus artistul, care a vorbit în termeni foarte frumoşi despre Andreea Esca şi Alexandre Eram: „Familia ei este top. Îi respect foarte mult, sunt nişte oameni minunaţi“.

Întrebat ce ar face dacă ar avea de ales între carieră şi iubire, artistul a afirmat că nu poate face acest lucru: „Nu am cum să aleg. Muzica este viaţa mea, iar Alexia este muza mea, sursa mea de inspiraţie“. După care ne-a dezvăluit ce planuri are pentru finalul de an: „În luna care vine încerc să petrec cat mai mult timp cu familia, dar şi cu iubita mea, care va veni acasă de Sărbători. Cât despre carieră, pregătiţi-vă, urmează hituri nebune“.

Modifică Setările