News

EXCLUSIV Cezar Ouatu dă detalii despre cum a cunoscut-o pe Simona Iacob

EXCLUSIV Cezar Ouatu dă detalii despre cum a cunoscut-o pe Simona Iacob

După ce ieri toată presa a vuit despre noua relaţie pe care artistul ar avea-o cu o altă femeie, după despărţirea de logodnica sa, acesta a hotărât să spună lucrurilor pe nume.

Cezar Ouatu a fost surprins de paparazzii spynews.ro alături de Simona Iacob, stârnind apele în ceea ce priveşte relaţia sa cu make-up artistul Andreea Vilău, alături de care urma să ajungă la altar.

Surprins de virulenţa cu care tabloidele au tratat subiectul, făcând să pară că despărţirea de Andreea a survenit ca urmare a acestei noi relaţii, Cezar Ouatu a ţinut să facă unele precizări, în exclusivitate pentru revista OK!: "Nu m-am despărţit de Andreea din cauza Simonei. Eu şi Andreea ne-am despărţit recent, de comun acord, dar am preferat să ţinem departe de ochii presei acest subiect."

Cât priveşte momentul în care a fost surprins ieşind de la film alături de Simona Iacob, Cezar Ouatu spune că: "Aceea era prima noastră ieşire împreună. Nu se poate vorbi încă despre o relaţie, de vreme ce noi ne cunoaştem abia de 4-5 zile. Suntem, practic, în faza de cunoaştere, suntem prieteni buni. Chiar sunt bucuros că am întâlnit un om fain, uman şi săritor ca ea. Relaţionăm foarte frumos şi e clar că există o chimie între noi, deci nu neg că am putea forma un cuplu, dar lăsăm să decurgă lucrurile în mod natural."

"Din păcate, presa a făcut ca lucrurile să pară că au luat o întorsătură foarte rapidă, iar etichetele puse acestei eventuale relaţii nu ne fac bine nici mie, nici Simonei - şi cred că nici Andreei! Eu am vrut să fiu rezervat, mai ales că despărţirea mea de Andreea e atât de recentă. Vreau să se înţeleagă clar că nu-mi doresc o relaţie tampon, nici o relaţie trofeu. Pur şi simplu, sunt un om liber care încearcă să fie fericit. Eu am fost mereu asumat, chiar dacă am preferat să-mi ţin departe de ochii publicului viaţa personală, aşa că atunci când va fi momentul să-mi asum o nouă relaţie o voi face."

Modifică Setările