Interviu

EXCLUSIV Cum se înţelege Ioana, actuala soţie a lui Ilie Năstase, cu copiii lui: "Iubesc familia lui, îi respect toate fostele soţii"

EXCLUSIV Cum se înţelege Ioana, actuala soţie a lui Ilie Năstase, cu copiii lui: "Iubesc familia lui, îi respect toate fostele soţii"

Ioana şi Ilie Năstase s-au căsătorit când toţi se aşteptau ai puţin. Ea plănuia deja să depună actele de divorţ, s-au răzgândit şi au organizat cununia religioasă. Ioana Năstase a oferit un interviu exclusivitate pentru OK! Magazine în care a vorbit despre viaţa alături de Ilie Năstase, dar şi despre copiii şi fostele lui soţii. 

Două căsătorii, una civilă, una religioasă şi o nuntă amânată. Pentru cei doi, pandemia a fost cu noroc, păşind din ea pe un drum pe care şi-l doresc a fi pe vecie.

Cum e Ilie omul atunci când nu e Ilie vedeta?

Ioana Năstase: E cu totul diferit. Se transformă. A fost o perioadă în care era foarte agitat, dar s-a mai dat după mine. Îmi face toate poftele, l-am dus şi la preot, s-a împărtăşit, s-a spovedit. Acum e mult mai calm, ne înţelegem foarte bine.

Ai ezitat vreo secundă să pleci pe drumul acesta alături de el după ce v-aţi întors din vacanţă sau te-ai lăsat în voia sentimentelor?

A fost ceva care s-a petrecut atât de rapid, parcă m-a hipnotizat. Îmi spunea mereu: am nevoie de tine, vreau să fim împreună. Şi toate acele lucruri pe care mi le spunea m-au impresionat şi am încercat să merg pe drumul pe care şi-l dorea el atunci, să-i fiu alături, pentru că era perioada cu divorţul. Dar şi el voia să îmi fie mie alături, pentru că şi eu veneam după o relaţie, divorţasem de doi ani atunci. La Ilie m-a impresionat şi sufletul, este un om foarte bun, cel mai bun om pe care îl ştiu.

Şi totuşi, cu ce te supără cel mai des?

El e mai agresiv verbal, ăsta e felul lui. Ilie e un copil, un copil răsfăţat.

Şi care sunt calităţile care ţi-au plăcut la el, pe care nu i le poţi contesta nici atunci când eşti supărată?

Faptul că nu e supărăcios, nu ştie să ţină ranchiună, ură. Eu mă enervez mai tare şi zic mereu că nu mai vorbesc cu el trei zile. Dar el nu poate ţine supărarea. El vine şi îmi spune: „Lela, te rog frumos, iartă-mă!“. El a preluat alintul de la fratele meu şi tot Lela mă strigă. Simt că mă iubeşte foarte mult.

Când ţi-a zis prima dată că te iubeşte?

Îmi spune în fiecare zi. Şi în fiecare dimineaţă, când se trezeşte şi îmi face cafeaua, îmi spune că îi pare rău că nu m-a cunoscut mai demult.

Ilie Năstase are cinci copii

Se ştie deja că Ilie Năstase are cinci copii: Emma Alexandra Năstase, Nicholas Năstase, Nathalie Năstase, Charlotte Năstase, Alessia Năstase. Primul fiică al lui Năstase este Nathalie şi a cărei mamă este prima soţie a lui Ilie, belgianca Dominique Grazia, care a fost soţia românului între 1972 şi 1980. Au divorţat, iar el şi-a refăcut viaţa cu Alexandra King, un fotomodel american de succes în anii 1980. Au adoptat un băieţel, pe Nicholas, iar mai apoi pe Charlotte.

După ce s-a despărţit şi de Alexandra, Ilie Năstase s-a căsătorit cu Amalia Teodorescu. Ei s-au cunoscut în 1996, dar s-au căsătorit în 2003 şi au fost împreună până în 2010. Amalia i-a dăruit lui Ilie două fete Alessia şi Emma.

Modifică Setările