News

Exclusiv! Cum slăbesc vedetele după 40 de ani: "Am o celulită care nu deranjează, pentru că stă carnea bine pe mine"

Exclusiv! Cum slăbesc vedetele după 40 de ani: "Am o celulită care nu deranjează, pentru că stă carnea bine pe mine" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

La 40 de ani, drumul către o siluetă de vis devine tot mai complicat. Cu toate astea, vedetele nu se dau în lături de la antrenamentele istovitoare sau de la respectarea unor reguli stricte.

La 44 de ani, Vica Blochina arată spectaculos, dar recunoaşte că pentru asta depune mult efort.

“Sunt un om masochist cu corpul şi cu sufletul meu. Am nevoie tot timpul de reguli în viaţa mea, ambiţia şi disciplina mă caracterizează. Fac foarte mult sport, dacă aş putea aş face asta zilnic. Alerg zilnic pe 1000 de scări, sar coarda, fac abdomene’’, spune Vica pentru OK!

Frumoasa blondă are şi perioade când renunţă la carbohidraţi. “În general, ciugulesc, iar seara nu mănânc nimic. Dulciuri nu mănânc decât foarte rar, nu prea îmi plac, eu sunt cu fast food-ul. Am slăbit pentru că alerg foarte mult şi fac multe tratamente corporale, masaje. Mi-aş dori să fiu o aşchie, dar nu sunt, aşa sunt eu, cu formele mele imperfecte. Am o celulită care nu deranjează, pentru că stă carnea bine pe mine. E greu să ai 40 de ani, trebuie să faci foarte multe eforturi. Muncesc foarte mult, cât nu am muncit toata viaţa mea. Am  un magazine online, e noul meu copil şi toata energia mea e concentrată acolo".

Iuliana Marciuc şi-a schimbat stilul de viaţă. “Anul trecut, la propunerea prietenei mele Irina Alionte, am fost într-un program de slăbit care s-a numit „6 kg în 6 săptămâni”, cu un program tip circuit şi nutriţie controlată. Am slăbit 10 kg, mi-am schimbat modul de a mânca şi fac în continuare gimnastică de trei ori pe săptămână”, spune prezentatoarea de la TVR pentru OK! În acest program de transformare, vedeta de la TVR a eliminat complet, pentru 6 săptămâni, produsele de patiserie, dulciurile şi băuturile carbogazoase, paharul de şampanie sau vin rose, pe care, din când în când, îl bea. „Noroc că nu beau cafea, pentru că trebuia să mai am ceva de eliminat...Mănânc de trei ori pe zi proteină (cât palma),vegetale(cât pumnul) şi grăsimi”.

Iuliana s-a îngrăşat cel mai mult în timpul sarcinii. „Am dat repede kilogramele mâncând disociat şi făcând masaj”.

Acum şi-a lansat o nouă provocare. „Am intrat în „Atelierul de slăbit”, fac proceduri pentru faţă şi corp o dată pe săptămână, sau la trei săptămâni, cu aparate de ultimă generaţie. Cu alte cuvinte, am grijă de mine”, adaugă Iuliana Marciuc pentru OK!

Comentarii

Modifică Setările