Interviu

Exclusiv! Denis Ştefan: “Un actor doreşte să joace, chiar dacă nu o face pe foarte mulţi bani”

Exclusiv! Denis Ştefan: “Un actor doreşte să joace, chiar dacă nu o face pe foarte mulţi bani”

A făcut senzaţie în numeroase seriale, dar, la un moment dat, peste cariera lui s-a aşternut liniştea. Denis Ştefan are însă proiecte în derulare şi nu s-a despărţit de marele lui vis, actoria.

Actorul recunoaşte că s-a lovit de lipsuri financiare, dar nu şi-a pierdut niciodată plăcerea de a juca. “Întotdeauna, în actorie, lucrurile sunt în sus, în jos. Totul e să îţi găseşti un echilibru. Din fericire, actoria nu este singura mea sursă de venit. Un actor doreşte însă să joace, chiar dacă nu o face pe foarte mulţi bani, pentru că  ne-am ales o meserie făcută din vocaţie. Sunt puţini oameni care se apucă de actorie pentru a deveni multimilonari, pentru asta te apuci de altceva, cel puţin în România’’.

Şarmantul brunet a încercat şi alte activităţi, dar niciuna nu l-a cucerit. “Am încercat foarte multe joburi de-a lungul vieţii, dar  acum e cam târziu să mă reprofilez. Am făcut modeling, am lucrat într-o firmă. Ştiu foarte bine ce vreau, ce îmi place să fac şi la ce sunt bun. Mi-am dat seama pe la 21 de ani că drumul meu e legat de actorie. De aproape zece ani, am un business cu cai. E ceva care completează această parte. În acest business, în afară de partea aceasta de a salva caii şi de a-i recupera din punct de vedere psihologic, avem şi showuri pe care le dăm în ţară, participăm şi la diferite evenimente internaţionale”.

Cu toate astea, antrenamentele cu cai implică şi riscuri. “Accidente sunt, dar până acum nu au fost de nesuportat”, adaugă el pentru OK!

Denis Ştefan este căsătorit de şapte ani cu Cristina, bebeluşa de la ''Cronica cârcotaşilor'', şi au împreună o fetiţă. “Ne mai dorim un copi. În general, cred că trebuie să înveţi să îl înţelegi pe celalalt, cu ideile lui şi să încerci să fii fericit”.

 


 

Modifică Setările