Interviu

EXCLUSIV Diana Munteanu, într-un nou pictorial OK cu fiul ei, David

EXCLUSIV Diana Munteanu, într-un nou pictorial OK cu fiul ei, David camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Vă vine să credeţi că vedeta Antenei 1 a împlinit 40 de ani? Ei bine, nici noi n-am crede, dacă n-am şti că acesta a fost al nouălea Crăciun pe care l-a petrecut alături de fiul ei, cu tot ce înseamnă el: brad, cadouri, colinde... Pe David îl ştim încă de la primul lui pictorial în revista OK!, pe care îl realizam în 2011 la Cluj. Acum, băiatul gazdei show-ului Prietenii de la 11, Diana Munteanu, şi al antrenorului de fotbal Claudiu Niculescu are 9 ani şi jumătate şi promite deja să-i calce pe urme tatălui său, practicând fotbalul cu cea mai mare seriozitate. Şi, după trăsăturile moştenite de la ambii părinţi, dar şi din felul în care îşi poartă hainele, e clar că, în câţiva ani, va rupe multe inimi. Iată-l alături de celebra lui mamă care, cu puţin timp înainte de Crăciun, a schimbat şi prefixul.

OK!: Eşti într-o efervescenţă totală, la tine pare că e mereu sărbătoare. Cum faci?
Diana:
Sincer, mă bucur de tot ceea ce am, trăiesc din plin momentul. Nu că nu m-aş gândi şi la ceea ce urmează, doar că e foarte important să trăim momentul şi să fim ancoraţi în prezent.

Trecutul l-ai lăsat în urmă?
Trecutul? Face parte din noi toţi. Şi din trecut. (râde)

Cum arată iarna asta pentru tine?
Iarna asta arată foarte bine, e foarte veselă şi colorată pentru mine – chiar dacă afară totul pare gri. Nu mi-am făcut prea multe planuri, pentru că am şi nişte proiecte care mă ţin în Bucureşti. Şi, în general, nu sunt omul care-şi programează de acum vacanţa de peste o jumătate de an. Eu mă hotărăsc azi să plec mâine şi asta fac de fiecare dată. Alţii îşi programează din vară să plece iarna în ţările calde. M-am gândit şi eu să fac treaba asta, dar pentru mine vara e vară şi e OK să ne bucurăm şi de iarnă, când e timpul ei.

Deşi tu eşti bronzată mai tot timpul! Pare că ai furat tot soarele şi de-aia e acum gri afară.
(râde) Toată lumea îmi spune asta, deşi acum merg la solar mult mai rar decât o făceam înainte şi nici nu mai sunt atât de bronzată pe cât eram înainte.

Ieşi în zăpadă?
Cum să nu? De-abia aştept să dau zăpada, serios! (râde)

Dar la schi, patinaj, săniuş nu mergi?
Nu sunt foarte prietenă cu iarna, la modul ăsta. Dau la zăpadă, ceea ce e mai mult decât a schia, că fac febră musculară. (zâmbeşte) Glumesc! Recunosc că sunt mai prietenă cu vara decât cu iarna, deşi sunt născută în decembrie. Vara e mereu în sufletul meu.