News

EXCLUSIV! Dietele cu care au slăbit Alina Chivulescu, Doiniţa Oancea şi Jojo

EXCLUSIV! Dietele cu care au slăbit Alina Chivulescu, Doiniţa Oancea şi Jojo

Au reuşit să câştige pariul cu cântarul, chiar dacă drumul către un stil de viaţă sănătos nu a fost unul uşor de parcurs. Alina Chivulescu, Doiniţa Oancea şi Jojo s-au luptat cu restricţiile, dar rezultatele nu au întârziat să apară.

Timp de 12 ani, Alina Chivulescu a exclus carnea din alimentaţie. „Apăruse cumva trendul. Nu ştiu dacă fizic mă simţeam mai bine, dar tenul îmi arăta mult mai bine. La capitolul energie nu mă simţeam diferit, aşa că după o perioadă am revenit la un regim de viaţă normal”, ne-a mărturisit ea.

Actriţa a dat frâu poftelor pe perioada sarcinii, dar asta a costat-o, pentru că s-a luptat cu kilogramele în plus. „M-am îngrăşat foarte mult în timpul sarcinii, nivelul de informaţie era altul atunci, dar nu mi-am impus nicio restricţie. Mi s-a părut că e momentul să mă bucur, dar am plătit preţul. Am avut puterea să slăbesc când avea copilul doi ani. A fost un coşmar. Am ajuns la nutriţionist, la Dr. Simona Tivadar, care mi-a spus că pot mânca orice, asta dacă mă limitez la o anumită cantitate. Mi-a dat atunci o dietă pe care am ţinut-o şase luni”.

Astăzi, soţia lui Dan Chişu are un regim dur de viaţă: „Am renunţat la dulciuri, deşi îmi place mult îngheţata. Mănânc puţine fructe, mă limitez la o felie de pepene. Din păcate, caloriile noastre sunt supraevaluate, o femeie de vârsta mea ar trebui să se oprească pe la 1500. În momentul în care sunt în vacanţă şi iau un mic dejun la un hotel bun, asta mi se pare adevărata fericire. Dacă îmi pun mai mult în farfurie, încerc ca masa următoare să fie ceva mai potolită. Mănânc puţini carbohidraţi şi exclud grasimea”, adaugă Alina.

Doiniţa Oancea: „Cel mai mult m-am îngrăşat 10 kilograme”

Doiniţa Oancea recunoaşte că mănâncă când apucă, iar asta pentru ca se împarte între filmări şi atelierul de croitorie. Cu toate astea, are grijă să nu îşi piardă formele. „Masa mea e una singură, seara. Dacă iau 2-3 kilograme, renunţ la prăjeli, pizza, paste. Cel mai mult m-am îngrăşat 10 kilograme, de la 49 de kilograme ajunsem la 59, a fost o schimbare în organismul meu. Mi-a fost foarte greu să le dau jos, pentru că nu pot ţine o dietă, sunt pofticioasă”, povesteşte bruneta pentru OK!

Jojo: „Recomand această cură minune”

În cazul lui Jojo, mesele la ore fixe au dat rezultate. „După perioada de alăptare, am ţinut o dietă, mâncam la ore fixe. Acum nu pot să menţin acelaşi ritm sănătos, însă celor care îşi doresc să piardă kilograme şi să rămână aşa, să nu existe acel efect de yo-yo, le recomand din toată inima această cură minune. Naşa fiicei mele mi-a spus să o încerc, pentru că la teatru slăbiseră mulţi cu ea, şi aşa a fost”, spune actriţa. 

În timpul sarcinii, Jojo a luat 13 kilograme, iar după naştere a rămas cu 7 kilograme în plus, dar exista un blocaj şi pur şi simplu nu reuşea să mai slăbescă. „Atunci am adoptat această dietă şi m-a ajutat foarte mult’’, ne-a mărturisit ea.

 
Modifică Setările