Interviu

EXCLUSIV DJ Wanda & Karl Katavich: „Nunta asta va fi cu adevărat Rock’N’Royal!“

EXCLUSIV DJ Wanda & Karl Katavich: „Nunta asta va fi cu adevărat Rock’N’Royal!“ camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Asta spune cea care, până nu demult, nici nu se gândea la măritiş. Şi iat-o acum visând cu ochii deschişi la nunta extraordinară de la Londra.

Pe DJ Wanda (43) cea cu zâmbet copilăresc şi trandafiri mari roşii tatuaţi pe piele am bănuit-o mereu de-o sensibilitate aparte. Dar şi de o mare rezervă de iubire, pe care tânjea s-o ofere cuiva special. La 42 de ani, când nu mai credea posibilă o astfel de întâlnire karmică, l-a cunoscut pe Karl Katavich, motociclistul australian care a intrat în viaţa ei cu 200 de kilometri la oră şi care i-a furat definitiv inima. Şi unul care, la un an de la întâlnirea lor de pe 5 august 2018, o va face mireasa lui, la Londra.

OK!: Wanda, radiezi toată! De când n-ai mai fost atât de fericită?
Wanda: Se vede, cred, de pe Lună cât sunt de fericită! Sincer, e cea mai fericită parte a vieţii mele şi sper să rămână aşa pentru totdeauna.

Ai fost în Londra de atâtea ori, dar de-abia acum a devenit cu adevărat casa ta...
Wanda: Am fost în Londra de foarte multe ori, am şi locuit aici trei ani şi am făcut naveta cel puţin o dată la două luni, timp de 20 de ani! Se spune că acolo unde îţi este inima, acolo îţi este şi casa, iar Karl locuind aici e evident că Londra este şi casa mea acum. L-am cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni anul trecut pe 5 august – de asta şi facem nunta pe 5 august, ca să celebrăm data la care ne-am cunoscut.

Dar n-aţi rămas de la început împreună. Ce s-a întâmplat în cele 3 luni cât aţi stat departe unul de celălalt?
Karl: Eu aveam în derulare nişte proiecte şi aveam de făcut o călătorie pe motocicletă pe care o organizasem în detaliu cu şase luni înainte - o călătorie la Cercul Polar împreună cu nişte prieteni, timp de 2-3 săptămâni.
Wanda: Pentru mine a fost un moment în care am decis că trebuie să mă detaşez, pentru că mă gândeam tot timpul la el. Am călătorit, am pus muzică, am muncit la salonul meu de tatuaje, am avut filmări, dar în tot acest timp evident că mă gândeam tot la el.
Karl: Eu încercam să găsesc un plan sau o soluţie pentru a putea fi împreună. Mă întrebam dacă acest lucru este încă posibil. Într-un final, am reluat legătura şi până la urmă a fost mai simplu decât mi-aş fi imaginat vreodată.

Mai ai în plan vreun traseu hard pe două roţi?
Karl: Iubesc tot ce are două roţi! Îmi plac excursiile prin Europa pe motoare sport, îmi place off road-ul, iar un vis de-al meu este să merg în Munţii Atlas. De fapt, marele meu vis ar fi să fac înconjurul lumii, dacă aş avea timpul necesar.

Pe Wanda pe unde ai plimbat-o?
Wanda: Din păcate, vremea în Londra nu e extraordinară. Dar am fost în locuri foarte frumoase: Los Angeles, Malibu, Venice…
Karl: Chiar şi în Marea Britanie! Pur şi simplu, ne urcăm pe motor şi mergem să luăm prânzul într-un loc frumos. Fie că e la o distanţă de 5-10 minute sau o oră.
Wanda: Are 5 motociclete, avem de unde alege!
Karl: Trebuie să ne luăm, totuşi, şi un Harley!

Modifică Setările