Interviu

EXCLUSIV Elena Ionescu, dezvăluiri despre fiul său şi despre divorţ: "Când va apărea persoana potrivită, voi fi pregătită să iubesc din nou"

EXCLUSIV Elena Ionescu, dezvăluiri despre fiul său şi despre divorţ: "Când va apărea persoana potrivită, voi fi pregătită să iubesc din nou" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Am urmărit-o în rolul de supravieţuitoare, câştigând marele premiu la Survivor, dar adevărata dovadă de supravieţuire o dă în viaţa personală.

Au  fost  12  luni  grele,  cathartice am putea spune, pentru Elena, căci la un an şi jumătate de la naşterea fiului ei, a ales să pa-rieze totul pe o carte şi să plece în Republica Dominicană pentru a-şi depăşi limitele.  Reality-show-ul  Survivor,  difuzat de Kanal D, a fost pentru ea ca un examen al vieţii, pe care l-a trecut cu brio, câştigând ma-rele premiu de 250.000 lei, adică puţin peste 50.000 euro, pe care vrea să îl folosească în noua ei viaţă. Căci după o căsătorie fulger cu Dragoş Stanciu şi un divorţ la fel de rapid, solista are în plan să îi ofere micuţului ei un cămin.

Dezinvoltă, asumată şi resemnată în faţa încercărilor din ultima perioadă, cântăreaţa a stat de vorbă cu OK! imediat după ce a ieşit din carantina impusă şi a acceptat să ni-l prezinte, în exclusivitate, pe micuţul Răzvan, minunea care îi dă forţa să meargă mai departe.

Ultimul an pare pentru tine un carusel de emoţii şi întâmplări, de la divorţ la Survivor, de la agonie la extaz. Ce ai învăţat după toate acestea, ce ai descoperit despre tine?

Au fost, de departe, cele mai bune ale-geri pe care le-am făcut, pentru că un divorţ şi un copil îţi schimbă viaţa radical, dar, pe de altă parte, atunci când reuşeşti să te deconec-tezi într-un mod atât de nefiresc, cum mi s-a întâmplat mie cu participarea la Survivor, îţi dai seama care sunt valorile vieţii şi pentru ce merită să lupţi. Consider că această oportu-nitate a venit la momentul potrivit, pentru că am avut multe de învăţat, mi-am depăşit toate limitele  şi  m-am  deconectat  de  toată  peri-oada grea prin care trecusem. Toată această experienţă a fost extrem de importantă pen-tru evoluţia mea personală.

Dar cum ai ajuns să participi, te-ai uitat la emisiuni de acest gen şi ai vrut şi tu să mergi?

Am primit oferta undeva la finalul lui decembrie anul trecut, dar iniţial nu am fost foarte încântată, pentru că ştiam la ce mă înham, trebuia să lipsesc de acasă, de lângă cel mic, care avea doar un anişor. Dar apoi m-am gândit că e cea mai bună alegere să merg acolo pentru el şi aşa s-a şi dovedit. Îmi doream un trai mai bun pentru noi, o căsuţă a  noastră.  Era  destul  de  greu  să  strâng  o sumă atât de mare ca să cumpăr o locuinţă şi Survivor mi-a părut o oportunitate. De 15 ani e când sunt în Bucureşti, am plătit doar chirii. Banii aceştia îmi ajung să îmi iau o casă la curte, vreau să simt că aceste picioare „rupte” pe trasee au meritat sacrificiul.

Dar ai plecat în Dominicană cu gândul să câştigi sau să te descoperi şi să îţi testezi limitele, indiferent de rezultatul final?

Am plecat cu gândul că voi face faţă măcar o săptămână, două. Am zis că mă duc ca să stau câteva zile, doream a mă repoziţiona pe piaţă, a mai căpăta notorietate, îmi do-ream să revin în atenţia publicului. Însă nu mă aşteptam să stau atât şi să şi reuşesc să câştig. Dar nimic nu este întâmplător în viaţă şi e clar că Dumnezeu te trimite acolo unde trebuie să ajungi, dar doar când eşti pregătit.

Cât de puternică te vezi acum, după atâtea lui de competiţii?

Nu ştiu dacă neapărat puternică este ter-menul potrivit, dar m-am educat foarte mult, mă simt mult mai tolerantă, mult mai noro-coasă şi îi apreciez mai mult pe cei din jur. Mă simt un om fericit şi împlinit.

Modifică Setările