Vedete

EXCLUSIV Ernest: „Atât soţia, cât şi fiul nostru mă hrănesc cu multă dragoste“

EXCLUSIV Ernest: „Atât soţia, cât şi fiul nostru mă hrănesc cu multă dragoste“

Este una dintre vedetele cu renume de la Kanal D şi se află alături de postul turcesc încă de la intrarea acestuia pe piaţa din România, însă succesul lui este în continuare la fel de mare.

Ernest, căci despre el este vorba, a fost lider de audienţă pentru mult timp cu emisiunea „Ochii din umbră“, iar în 2018 a bifat cel de-al 17-lea sezon al emisiunii.

Înainte de a pleca în vacanţă, vedeta de la Kanal D ne-a acordat un interviu în care a vorbit despre anul ce stă să se încheie, dar şi despre perioada sărbătorilor de iarnă.

Cum a fost anul 2018 pentru tine, din punct de vedere profesional şi sentimental?

Anul 2018 a fost un an bun pentru mine. Pe plan profesional, am bifat sezonul cu numărul 17 „Ochii din umbră”. Sentimental sunt la superlativ, atât soţia, cât şi fiul nostru mă hrănesc cu multă dragoste.

Care a fost cel mai frumos moment trăit de tine în acest an?

S-a petrecut în vacanţa de vară. Eram cu familia la mare, în Varna, iar Alex şi-a învins frica de a intra în apă. L-am păcălit şi l-am învârtit până când am intrat în apă până la genunchi. Când i-am dat drumul şi s-a trezit în apă, a avut o expresie, genul acela care te face să râzi în hohote. După aceea, în fiecare zi am petrecut ore în şir învârtindu-ne şi sărind în apă!

Cine pregăteşte masa de Crăciun în familia ta?

Masa de Crăciun o pregătesc împreună cu soţia mea. Eu mă ocup de fripturi, ea de sarmale şi răcitură. Mai contribuie şi bunica şi mamaie cu bunătăţuri pe care le trimit. Ştii cum e, gustul mâncărurilor din copilărie.

În familia ta încă există tradiţia cu Moş Crăciun şi vă surprindeţi cu unele cadouri sau ştiţi ce urmează să primiţi?

E un mix între tradiţie şi modern. Sunt cadouri din scrisoarea către Moş Crăciun, dar şi alte surprize.

Cât ai cheltuit pe cadourile de Crăciun şi ce îţi doreşti de la Moşul?

Pentru noi, puţin. Mai mult pentru cei din jurul nostru.

Îmi doresc un costum de elf pe mărimea mea. (râde)

Cum îl primeste fiul tau pe Moş Crăciun?

Cu o uşoară reţinere. Nu-l văd stând în braţele Moşului. Când am fost la târgul de Crăciun, nici nu a vrut să intre în căsuţa Moşului.

Care este cea mai frumoasă amintire din copilărie legată de Crăciun?

Toate cele ce urmează: mersul la săniuş cu gaşca de la bloc. Zilele când mergeam cu colinda la bătrânii din cartier, cu părintele Pătraşcu. Bomboanele de pom. Într-un an ne-a căzut bradul de trei ori şi s-au spart mai toate globurile, pe vremea aia erau din sticlă. Atunci, pe moment, nu a fost haios, dar la final, când vedeai ce-a mai rămas din pom, te buşea râsul. Momentul când i-am prins pe ai mei împodobind bradul şi plantând cadourile...

Unde petreci Crăciunul şi Revelionul?

Crăciunul îl vom petrece acasă, în familie, cu bucate tradiţionale şi voie bună. De Revelion vom pleca pentru câteva zile la munte. Să sperăm că va fi zăpadă.

Profiţi din plin de perioada sărbătorilor şi apoi intri la dietă sau eşti cumpătat?

Din fericire, eu pot să mănâc oricât vreau şi nu mă îngraş. Don’t hate the player, hate the game!

Spune-ne câte ceva despre rolul pe care-l interpretezi în sceneta din noaptea de Revelion la Kanal D?

Eu am jucat alături de Bursucu’ în sceneta „Şliboviţa şi fernetu’“. Recunosc că nu e o scenetă uşoară şi am o admiraţie cu atât mai mare acum faţă de monştrii sacri ai comediei din perioada ‘70-‘89. Cui nu-i place seria „B.D.”, scenetele din programele de Anul Nou din vremea televiziorelor alb-negru? Cu astea am crescut. Nu te saturi!

Ce aşteptări ai de la anul care vine?

Nu am aşteptări. Aşteptările creează premizele pentru dezamăgire. Voi face tot ce pot ca să fiu sănătos, să fiu alături de familia mea şi să am grijă ca lor să nu le lipsească nimic.

Modifică Setările