OK! TV Online

EXCLUSIV Florin Busuioc, despre fiul său: "Are tot dreptul să fie supărat pe mine! O să ne reconectăm şi o să fie bine" VIDEO

EXCLUSIV Florin Busuioc, despre fiul său: "Are tot dreptul să fie supărat pe mine! O să ne reconectăm şi o să fie bine" VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

În premieră la OK!TV, vedeta Pro TV a recunoscut că se simte vinovat că şi-a părăsit prima familie.

Invitat în emisiunea Danei Săvuică, "E OK să fii vedetă?", Florin Busuioc a vorbit deschis despre familia sa, un subiect pe care de-obicei îl evită cu eleganţă, pentru că-i place să trăiască discret şi să povestească mai mult despre proiectele sale profesionale.

Povestind despre fiica sa cea mare, care tocmai se întoarce dintr-o super vacanţă în Asia, în Bali-Malaezia-Singapore-Hong Kong, Florin Busuioc îşi pune întrebarea dacă să-şi îndemne fetele să plece din ţară sau să rămână în România. "Stau să mă întreb ce ar fi mai bine pentru ele şi în ce situaţie sunt un tată bun. Pentru că dacă le-aş trimite din ţară, le-aş îndepărta de familie bineînţeles, nu sunt deci un tată bun, dar dacă le-aş lăsa în ţară nu le prevăd un viitor extraordinar. Atunci ce să le fac? Să le trimit din ţară sau să le las? Sigur că o să le las pe ele să ia această decizie, dar am această dilemă."

Cu aceeaşi sinceritate cu care ne-a obişnuit, Busu a spus live şi că "Mi-am lăsat familia şi nu regret. Pentru că dacă n-o lăsam, n-aş fi fost astăzi aici, pentru că se împiedicau cariera şi devenirea mea de condiţia de a fi acolo, în familie. Anume visul meu de-a ajunge pe o scenă de teatru din Bucureşti, actor recunoscut - nu mă gândeam atunci la televiziune, că nu exista... În anii '90, când eram încă la Piatra Neamţ şi am făcut o familie acolo, n-aş fi crezut că o să ajung în televiziune, mă gândeam la teatru. Şi mi-am lăsat familia aceea cu copil, ca să-mi văd de treaba mea. Deci nu regret cumva! Îmi pare rău, mă simt vinovat, mă simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret!".

Întrebat de Dana Săvuică dacă a încercat să se reapropie de băiatul lui, Florin Busuioc a spus că: "Am făcut nişte gesturi, au fost refuzate, la un moment dat. Acum chiar mi-a scris fi-miu un mesaj: "Am fost un copil, am fost un prost. Hai să facem o...". Şi probabil că o să ne reconectăm şi o să fie bine. Am mai avut nişte încercări, au eşuat, mă rog, n-are importanţă. Mă simt vinovat, dar nu regret".

Referindu-se la viaţa pe care le-a oferit-o fetelor sale, prezentorul de la Pro TV recunoaşte că băiatul său n-a avut parte de acelaşi tratament. "El a fost privat de asta. Are tot dreptul să fie supărat pe mine! Nu am nicio îndoială că are acest drept, dar s-a întâmplat. Dacă o să reluăm relaţia, la un moment dat... Trebuie să aflu ce e cu el, ce-i cu viaţa lui. Ştiu că făcea, la un moment dat, facultatea de Meteorologie, sper să fi reuşit. Avea o iubită, dar nu era însurat, nu ştiu dacă s-o fi însurat între timp... El a făcut deja un pas spre mine, trebuie să fac eu pasul următor. Şi o să-l fac! Acum are 29 de ani. Avea o lună când am plecat, chiar la început... "

Iată ce dezvăluiri a mai făcut Florin Busuioc la "E OK să fii vedetă?":

Comentarii

Modifică Setările