Interviu

EXCLUSIV Gabriel Cotabiţă, dezvăluiri despre familie: "Dacă aş face un copil cu Alina, fetele mele n-ar mai vorbi cu mine" VIDEO

EXCLUSIV Gabriel Cotabiţă, dezvăluiri despre familie: "Dacă aş face un copil cu Alina, fetele mele n-ar mai vorbi cu mine" VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Invitat la OK!TV, artistul i-a dezvăluit Danei Săvuică la "E OK să fii vedetă?" lucruri mai puţin ştiute legate de fosta şi actuala soţie.

Gabriel Cotabiţă tocmai şi-a lansat o nouă piesă cu videoclip, "De unde vine iubirea", prilej cu care a venit pe canapeaua OK!TV să ne povestească noutăţile din viaţa lui. Asta cu atât mai mult cu cât Dana Săvuică, realizatoarea emisiunii "E OK să fii vedetă?", a fost invitată de artist să apară în videoclipul său.

Întrebat, printre altele, dacă tânăra sa soţie, Alina, este geloasă pe cohortele de fane care îl opresc pentru fotografii ori autografe, Gabriel Cotabiţă a spus că "nu e geloasă pentru că este sigură că eu nu voi face nimic care să nu-i facă plăcere ori să fac ceva fără acordul ei. Şi ea e liberă să facă ce vrea, eu n+am de ce să fiu gelos, pentru că ea mă iubeşte. Dacă cineva e iubit, nu se mai pune problema de gelozie, e clar că este cu tine. Gelozia apare când eşti nesigur."

Artistul a clarificat şi subiectul apariţiei unui alt copil cu a doua soţie. "În primul rând, că nu poate şi cred că nici nu ne-ar conveni amândurora. Am deja trei copii. Problema este în felul următor: dacă ar fi problema de copii cu Alina, în momentul respectiv fetele mele n-ar mai vorbi cu mine niciodată. Asta a fost condiţia: băi, te însori, dar să nu mai faci alţi copii. Eu n-am zis nimic. Problema e că Alina e cu un an de zile mai mare decât ele şi automat... Deşi par că sunt moderne, sunt rămase pe stilul vechi. Mama lor rămâne mama lor, orice ar fi. Am trăit ani de zile împreună, avem trei copii, ne leagă foarte multe lucruri. Ea deja s-a recăsătorit - lucru cu care n-au fost de-acord. Norocul lor este că mama lor nu mai poate face copii, că a avut o problemă şi nu mai are posibilitatea. Dar la mine încă e posibil..."

Iată ce alte dezvăluiri a făcut Gabriel Cotabiţă la "E OK să fii vedetă?":

Comentarii

Modifică Setările