News

Exclusiv! Horia Brenciu, totul despre căsnicia cu Alice Dumitrescu: "Chiar dacă nu sunt vinovat, nu suport să o ştiu supărată pe mine"

Exclusiv! Horia Brenciu, totul despre căsnicia cu Alice Dumitrescu: "Chiar dacă nu sunt vinovat, nu suport să o ştiu supărată pe mine"

Horia Brenciu şi  Alice Dumitrescu formează astăzi unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Relaţia lor a început timid. El era prezentator, ea îi era producător. Cum au rezistat împreună, într-o lume a separărilor, aflăm de la vedeta Pro TV.

“Ne-am cunoscut în TVR, cu sute de ani în urmă. Am făcut paşi multi până să devenim un cuplu. Şi unul, şi celălalt. Alice mi-a fost producător de trei ori, la TVR în 1999, la Naţional TV în 2004 şi la Pro TV în 2006. Ultima experienţa ne-a apropiat şi mai mult. Chiar dacă au existat perioade mai puţin bune, le-am depăşit cu zâmbete, cu înţelegere, cu generozitate şi multă iubire’’, povesteşte artistul pentru OK!

Au trecut prin multe încercări, dar au depăşit fiecare etapă. Cine lasă mai mult de la el? “Eu, bineînţeles. Glumesc. Nu am făcut o statistică. Până la urmă, unul dintre noi “lasă de la el”. Personal, chiar dacă sunt sau nu vinovat, nu suport s-o ştiu tristă sau supărată pe mine”, adaugă Brenciu.

Cei doi îşi aniversează iubirea în fiecare an, în preajma sărbătorilor. “Norocul este că aniversarea noastră e pe 24 decembrie, aşa că toată planeta sărbătoreşte relaţia noastră într-un fel sau altul’, mai spune juratul de la Vocea României.

Preparatele gustoase pe care le găteşte Alice l-au împrietenit pe artist cu sportul. “Sunt adeptul mişcării. Nu am găsit dieta minune. Acum un an am redescoperit tenisul. Ana Bogdan, prietena mea, jucătoare profesionistă de tenis, mi-a dat racheta ei. Şi de atunci, tot încerc, să trimit cu stoicism mingile verzi peste fileu!  Glumesc. Chiar am făcut progrese şi am şi niste victorii la activ (victimele  mele sunt persoane publice importante şi nu le pot divulga numele) mă mişc, mă distrez, conversez, râd şi foarte rar mă înfurii când pierd.  Obişnuiam să-mi descarc supărarea trântind racheta pe zgura. Nu mai fac asta. Încerc să adopt tehnica Bjorn Borg: toata energia se canalizează pe serviciu. Mă rog, teoria sună bine. Sper s-o pun şi în practică’’, mai spune Brenciu pentru OK!. În rest, artistul nu şi-a impus şi alte restricţii alimentare. “N-am renunţat la nimic. Nu se vede?!  Sunt pofticios si îmi place să mănânc cu prietenii”.

 

Modifică Setările