Interviu

EXCLUSIV! Ioana Ginghină, despre bărbatul alături de care a petrecut Revelionul: "Nu ne-am sărutat la miezul nopţii"

EXCLUSIV! Ioana Ginghină, despre bărbatul alături de care a petrecut Revelionul: "Nu ne-am sărutat la miezul nopţii"

Ioana Ginghină a făcut dezvăluiri inedite despre viaţa ei după divorţul de Alexandru Papdopol în emisiunea OK! Magazine cu Dana Săvuică. 

Pentru prima oară, Ioana Ginghină a făcut declaraţii despre presupusul ei iubit. Nu s-a mai ferit: "Eu sunt acum într-o perioadă foarte bună a vieţii mele. Mi-am regăsit vibe-ul de la 26-27 de ani. Am mers la o emisiune de divertisment şi am zis să nu stăm aşa pe canapea, să povestim acolo trişti. Eu nu sunt genul. Am început să râdem pe acest subiect, pe acest sâmbure de adevăr că mi-am petrecut Revelionul la Oradea la un prieten. E un prieten pe care îl am de ani de zile şi care mi-a fost aproape la greu. Nu înseamnă că e mai mult decât un prieten.

Da, am fost singuri. Eu am fost bolnavă, am răcit, trebuia să ne vedem cu mai mulţi prieteni. Trebuia să fiu la Sibiu, nu ştiam ce să fac de Revelion... la Sibiu mi-au spus prietenii că merg la Oradea. Nu aveam unde să stau în cazare. Mi-am sunat prietenul atunci. I-am zis că nu am unde să stau. (...)

Nu ne-am sărutat la 12 noaptea. Sunt într-o perioadă în care mă bucur de toată afecţiunea sinceră... a tuturor. (...)

Mi-a spus să nu îi dau numele! Când voi alege să mă aşez lângă un om va fi doar pentru că îl iubesc şi atât."

Totdodată, actriţa a dezvăluit că ea a avut o căsnicie liniştită alături de fostul ei soţ, doar că amândoi aveau nevoie de complimente, de cuvinte de dragoste, de aprecieri: "Eu am avut o căsnicie foarte frumoasă. Acum, după atâta timp, am o relaţie foarte frumoasă cu Alexandru. Sunt foarte mândră de mine pentru cum gestionez situaţia. În capul meu a fost că vina vine de la mine. Că nu am fost feminină, dar am încercat să fac tot ce presupune în capul unei femei ca să fii perfectă. Oboseam foarte tare... (...)

Problema e la mijloc. Eu sper că mi-am învăţat lecţia. Trebuie să nu neglijezi prin faptul că aveam mare grijă de Ruxi, era şi chestia că eu am grijă de fată, de casă...eu sunt genul de femeie care îţi spune să te bucuri de viaţă, nu te controlează. Eu am oferit libertate, dar aveam cumva acest sentiment că nu am mai spus Te iubesc sau că eşti un actor minunat. Şi eu voiam să mi se spună Te iubesc sau ce bună mamă sunt."

În prezent, se pare că Alexandru Papadopol trăieşte o poveste de iubire alături de Adriana Titieni. Ioana Ginghină a dezvăluit că fiica lor ar fi geloasă că iubirea tatălui ei trebuie să o împartă: "Fiica mă întreabă dacă am iubit, dacă m-am pupat pe gură cu cineva de când m-am despărţit de Alexandru. (...) Ea abia aşteaptă să am pe cineva. E gelozie la Alexandru, acolo. Fiica vrea să fie cea mai iubită femeie din viaţa tatălui ei. Acolo e concurenţa mare.

Da, cred că el este cu persoana aceea şi Ruxandra nu prea...eu lucrez la treaba aceea . Subiectul nu mă interesează, ci doar pentru Ruxandra. Tot ce îmi spune ea încerc să gestionez bine situaţia este. Există o concurenţă acolo. Ea vrea să fie singura femeie iubită de tatăl ei. E acolo problema. Ea mie îmi spune că abia aşteaptă să îmi fac un iubit. "