Filme

EXCLUSIV! Jennifer Connelly află „Cum s-o dai să fie bine?”

Ultima oară când actriţa a lucrat cu regizorul Ron Howard, a câştigat un Oscar şi un soţ. Deci cât de dramatică se poate dovedi a doua lor întâlnire?

„O minte sclipitoare (A Beautiful Mind)” i-a adus lui Jennifer (40) un Oscar pentru cel mai bun rol secundar, dar, fără prea mare tam-tam, s-a dovedit ulterior că a primit şi distincţia pentru partitura principală. Asta pentru că Paul Bettany, unul dintre colegii de platou, i-a devenit ulterior soţ, iar cei doi au un mariaj fericit de mai bine de şapte ani.

Influenţată de starea idilică de acasă, Connelly a renunţat pentru o clipă la dramele intense, pe modelul „Requiem pentru un vis”, „Pollock” sau „Diamantul sângeriu” şi a încercat şi o ipostază mai... lejeră. În comedia „Cum s-o dai să fie bine? (The Dilemma)”, actriţa joacă rolul Beth, o restauratoare din Chicago şi iubita personajului lui Vince Vaughn, care află că nevasta celui mai bun prieten al său îl înşală. Din intrigă, nu reiese prea bine cum de Jennifer s-ar fi arătat tentată de un astfel de proiect. Prin urmare, am încercat să aflăm, în interviul de mai jos.

OK! Ai devenit actriţă foarte de timpuriu. Îţi mai place ce faci?
Mă simt mai bine decât m-am simţit vreodată!

Ce voiai să devii în copilărie?
La un moment dat, mă visam veterinar. După aceea, am apărut în vreo câteva reclame, am dat probe pentru roluri şi a venit oportunitatea apariţiei în „A fost odată în America”.

Cum a fost să joci într-o comedie, în „Cum s-o dai să fie bine?”, după aşa multe drame?
Superb! Mi-a plăcut la nebunie s-o interpretez pe Beth! E o femeie căreia îi place să fie fericită, n-are nicio problemă psihică (râde) şi nu e în niciun pericol.

Copiii tăi s-au uitat la vreun film pe care l-ai făcut?
Am încercat să-i arătăm „Labyrinth” lui Kai, dar s-a speriat îngrozitor, a început să plângă pentru că mă vedea la televizor şi n-am mai putut să mă mişc, mă ţinea strând în braţe şi nu mai voia să-mi dea drumul!

Dacă n-ai fi făcut actorie, ar fi fost şanse să devii medic veterinar?
Foarte slabe (râde).

„Cum s-o dai să fie bine (The Dilemma)”este distribuit pe DVD de Odeon Home Entertainment.

FOTO:© 2010 Universal Studios. All Rights Reserved