Filme

EXCLUSIV! Jordana Brewster („Fast Five”): „Am o slăbiciune pentru Paul Walker”

EXCLUSIV! Jordana Brewster („Fast Five”): „Am o slăbiciune pentru Paul Walker”

Şi-a exersat talentele asupra sexului tare mai întâi în telenovela americană „As The World Turns”, timp de şase ani, apoi în trei din cele cinci filme „Fast And The Furious”, iar în prezent filmează la remake-ul legendei „Dallas”. Şi pe tot acest traseu a făcut numeroase victime, devenind – după cum o alintă presa americană – devoratoarea de bărbaţi de generaţie nouă. Într-un interviu exclusiv pentru OKmagazine.ro, Jordana a comentat zvonurile, dar şi adevărurile.

Ce crezi că face franciza asta (n.r. „Fast And The Furious”) atât de atractivă?
Maşinile, clar (râde). Cui nu-i plac maşinile de mare viteză? În plus, personajul meu (n.r. Mia Torreto – sora lui Dominic „Dom” Torreto – interpretat de Vin Diesel – şi iubita lui Brian O’Conner, jucat de Paul Walker) evoluează foarte mult de la o peliculă la alta. În partea a patra era ca o floricică, dar acum, în “Fast Five”, gata, le dă clasă băieţilor. Pentru mine a fost foarte palpitant!

Dar nu ţi-a fost mai greu să nu fii floricică?
A fost mai frumos! Spre exemplu, sunt scene filmate în Puerto Rico în care se vede că jeanşii mei sunt murdari! (râde) N-ai idee ce bine m-a făcut să mă simt asta!

Care a fost relaţia ta cu Paul Walker pe parcursul filmărilor?
Mai apropiată ca niciodată. N-am mai fost supărată pe el, ca în peliculele anterioare, mi-a trecut.

Tu, Paul şi Vin aţi făcut un fel de triunghi relaţional...
Vin chiar mi-a fost ca un frate mai mare. Cât despre Paul... mărturisesc că am o slăbiciune pentru el. Scenele noastre intime au fost grozave, au sărit scântei!

Ce maşină visai să conduci când erai mică?
Pe-atunci eram fascinată de decapotabile, dar acum mi-ar plăcea un Range Rover, mai degrabă.

Ai reuşit să închegi prietenii la Hollywood?
O admir pe Milla Jovovich şi am şi interacţionat de vreo câteva ori cu ea. Cred că e grozavă. Şi-mi place mult-mult-mult de tot de Angelina Jolie. Joacă roluri scrise pentru bărbaţi mai bine decât bărbaţii.

Tu te-ai născut în Panama şi ai crescut în Brazilia. Cum ai reuşit să-ţi păstrezi moştenirea culturală la Hollywood?
Mama mea e braziliancă, dar ea şi tata locuiesc acum în New York. Când sunt pe-acelaşi loc cu ei, vorbim numai portugheză. În plus, când ajungem prin L.A., mergem întotdeauna la un restaurant brazilian, Fogo De Chao. Şi mergem des în Brazilia. Acolo visez să-mi cresc copiii!

„Fast Five” este distribuit pe DVD în România de Odeon Home Entertainment.

Foto: Odeon