Interviu

EXCLUSIV Lily Collins, actriţa din "Emily in Paris":"Nu sunt diferită faţă de cum eram când lumea nu mă cunoştea"

EXCLUSIV Lily Collins, actriţa din "Emily in Paris":"Nu sunt diferită faţă de cum eram când lumea nu mă cunoştea" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Protagonista şi revelaţia producţiei Emily in Paris a stat de vorbă cu OK! despre experienţele trăite în oraşul iubirii şi despre cum se raportează, acum, la celebritate.

Americanca Jill Tavelman este cea mai recentă descoperire a publicului devorator de Netflix. Producţia Emily in Paris urmăreşte aventura unei tinere din Chicago, care activează în marketingul online şi care se mută cu job-ul la Paris. Prinsă între pragmatismul american şi romantismul franţuzesc, Emily Cooper încearcă să se adapteze la stilul antitetic, dar extrem de şic, pe care îl descoperă în oraşul de pe Sena. Serialul este o nouă abordare a stilului Diavolul se îmbracă de la Prada şi te îndeamnă, cu episoadele lui scurte şi pline de ţinute fabuloase, la binging.

Cât despre viaţa personală, Lily trăieşte, de doi ani, în L.A. alături de iubitul ei, regizorul Charlie McDowell şi şi-a împărtăşit traumele trecutului în cartea Unfiltered: no shame, no regrets, just me. În paginile acesteia a povestit despre relaţia glacială cu tatăl ei, care a ales să se despartă de Jill Tavelman după şase ani de căsătorie printr-un fax, părăsind-o pe când actriţa avea 5 ani. În interviul ce urmează, ea ne-a vorbit despre prezentul ei plin de... je ne sais quoi.

Ţi-a plăcut să interpretezi personajul lui Emily şi să trăieşti o parte dintre experienţele unei americance la Paris?

Lily: O ador pe Emily. Zilnic mă luptam să interpretez corect acest personaj şi să îl mulţumesc, evident, pe Darren Star (cel care a scris şi produs şi serialul Sex and the City n.r.). Era mare plapuma pentru mine, ca să zic aşa, deoarece toate personajele feminine căruia el le-a dat viaţă au devenit iconice în timp. Multă lume avea aşteptări mari de la acest show, dar acum mă simt foarte mândră şi extrem de fericită pentru ce am reuşit să fac.

Ca şi în Sex and the City, stilul joacă un rol important în această serie. Cum a fost să lucrezi cu celebrul designer de costume Patricia Field?

Ca şi tânără actriţă care a crescut cu serialele lui Darren, Patricia e ca un zeu pentru mine. Eram atât de nervoasă la primele probe de costume, pentru că atunci când întâlneşti pe cineva pe care-l admiri atât de tare, speri să nu dezamăgeşti, speri să fie persoana care ai sperat că este. Dar ea e mult mai mult, e ca zâna bună a modei pentru mine.

Cât de important este stilul pentru personajul Emily şi cum se remarcă ea cu ajutorul lui la Paris?

Emily e o rază de soare. Este extrem de diferită de oamenii cu care lucrează, iar asta o face să iasă în faţă şi prin ţinutele pe care le poartă, ca o reprezentaţie fizică a personalităţii ei. Ea experimentează lucruri din perspectiva nuanţelor pe care le poartă. Fiecare zi de filmare a fost ca la Fashion Week pentru mine.

Vorbeşti franceza în film. Cunoşteai bine limba dinainte?

Vorbesc franceza de la şcoală şi de mică visez în franceză. Fraţii mei cei mici sunt elveţieni şi am fost nevoită să comunic cu ei numai în franceză, aşa că a fost foarte uşor pentru mine să vorbesc când am aterizat la Paris.

Dar cu ce crezi că e diferit acest film faţă de altele care au încercat să transmită ceea ce trăieşte un american la Paris?

Cred că filmul arată exact ce ne aşteptăm să vedem atunci când vine vorba de o ciocnire culturală. Pătrundem adânc în ceea ce înseamnă diferenţele dintre cele două ţări, pentru că e un film pentru care s-a făcut multă documentare ad-hoc în rândul parizienilor.

 

Modifică Setările