Interviu

EXCLUSIV Majda Aboulumosha, primul interviul cu iubitul ei, Mihai Ştefan FOTO

EXCLUSIV Majda Aboulumosha, primul interviul cu iubitul ei, Mihai Ştefan FOTO camera-retro icon Vezi galeria 25 poze

"Vrem să construim lucruri frumoase împreună!". O spune, în premieră, unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz, care-şi trăieşte povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor.

Majda, pe care cei mai mulţi o ştiţi de la Antena Stars ori poate din rolurile ei din serialele de televiziune, a fost mereu o fire veselă, cu o energie bună şi un zâmbet de neşters. Şi ne-a uimit pe toţi cu ambiţia sa de-a se reinventa şi de-a explora şi alte domenii de exprimare, în afara micului ecran. Căci Majda visează în culori şi nu-i e teamă să experimenteze nuanţe noi în pictură ori combinaţii inedite în... arta cofetăriei. Iar acum trăieşte poate cea mai frumoasă perioadă a sa, când se bucură atât de notorietate, cât şi de libertatea de a-şi vedea visurile împlinite şi de-a iubi din nou, sincer şi din toată inima.

OK!: Unii te ştiu din vremea telenovelelor de la Acasă TV, alţii de la Agenţia VIP. Cum ai ajuns de la turism la actorie şi TV?
Majda: Actoria mi-a plăcut de când eram mică, dar odată cu participarea mea la În al 9-lea cer, o emisiune-concurs de tip castinguri în direct, drumul meu a virat către actorie. Dar am terminat şi Facultatea de Turism.

Cât te-a ajutat şi cât te-a împiedicat aspectul tău exotic?
Majda:Cred că zâmbetul unui om contează mult mai mult decât aspectul, iar fiecare om e diferit şi special, indiferent de culoare ori religie. Când eşti copil, nu conştientizezi că eşti diferit. Din păcate, cei din jur o fac şi nu întotdeauna într-un mod plăcut. Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru familia mea, care mi-a oferit toată iubirea şi m-a făcut să lupt pentru ceea ce-mi doresc.

Originea ta este una libiană. Cum a ajuns tatăl tău din Libia tocmai la Ploieşti?
Majda: Da, tatăl meu e din Libia. A făcut facultatea la Braşov şi s-a îndrăgostit de mama. Au avut o relaţie de trei ani de zile, timp în care am apărut şi eu. Când aveam vârsta de un an, el a plecat, iar eu l-am căutat după 25 de ani.

Ai fost în Libia?
Majda: Mi-am căutat rădăcinile. Încă n-am ajuns în Libia să-i cunosc şi pe ceilalţi fraţi ai mei. Dar într-o zi voi ajunge!

Dar în Istanbul, unde ai trăit timp de 17 ani, când ai fost ultima oară?
Majda: Iubesc Turcia şi merg destul de des acolo, ultima oară acum două luni. În Istanbul am crescut, acolo locuieşte şi tatăl meu vitreg...

La rândul tău, eşti mamă. Cum e fetiţa ta, Jacqueline, la 6 ani şi jumătate?
Majda: E cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat. A venit în viaţa mea să mă transforme într-o luptătoare, pentru ea şi pentru tot ce-mi doresc. E un copil energic, sensibil, iubitor, pasionat. Consider că am mereu o prietenă lângă mine, mă sfătuiesc cu ea şi îmi doresc să o fac fericită toată viaţa. Aş putea să-ţi vorbesc despre ea ore în şir! (zâmbeşte) O iubesc enorm şi-mi doresc să o încurajez cu fiecare pasiune pe care o are. Momentan îmi spune că o să se facă actriţă şi cântăreaţă. Adevărul e că are înclinaţii! (zâmbeşte)

Modifică Setările