News

Exclusiv! Marian Ionescu, totul despre mariaj: „Dacă nu vrea Octavia, mă mai însor o dată!”


Exclusiv! Marian Ionescu, totul despre mariaj: „Dacă nu vrea Octavia, mă mai însor o dată!”

Marian Ionescu şi Octavia Geamănu au lăsat în spete bârfele care le-ar fi putut zgudui relaţia şi sunt mai fericiţi ca niciodată.Cei doi şi-a făcut apariţia alături de fiul lor la petrecerea White Christmas Party, organizată de OK Magazine!

 „Eu sunt plecat 200 de zile pe an, aşa că ar fi o performanţă fabuloasă să ne certăm în puţinele zile pe care le petrecem împreună.  Îi sfătuiesc pe cei care se ceartă des să nu doarmă împreună noaptea şi să stea un pic separaţi, că nu strică’’, a spus Marian Ionescu pentru OK!

Artistul recunoaşte că nu are zile triste, pentru că nu are mari aşteptări de la prezent. „Nu mă poate surprinde nimic atât de tare. Pe scenă sunt de 35 de ani şi în fiecare zi de la Dumnezeu am cântat, aşa că nu am avut prilejul de tristeţi profunde”.  Pentru Marian Ionescu cel mai frumos Crăciun rămâne cel petrecut pentru prima oară alături de fiul lor, Andrei.

”Crăciunul din 2016, când Andrei avea o lună şi un pic  şi îi simţeam prezenţa în casă, a fost minunat. Amestecat cu atmosfera de sărbătoare  şi bebeluşul pe care îl aveam în braţe, a fost de milioane. Acum, până pe 27 decembrie sunt în turneu. Zilele în care sunt acasă, puţine la număr, mi le petrec cu Octavia şi Andrei. De Revelion vom canta, iar în ianuarie suntem în vacanţă şi încercăm să mergem undeva, dacă strângem bani până atunci”.

Chiar dacă turneele îl ţin departe de viaţa familie, Marian şi-ar dori să fie din nou tată. „Am devenit tată de două ori şi aş mai repeta experienţa. Probabil că, dacă nu o să vrea Octavia, mă mai însor o dată şi mai fac unul’’, mărturiseşte el, cu umorul caracteristic. Artistul admite că nu e omul surprizelor, dar apreciază la soţia lui faptul că nu s-a schimbat.

„Nu i-am făcut până acum nicio surpriză, nici măcar neplăcute. Pentru cele plăcute îţi trebuie talent de regizor, iar eu nu am. Îmi place că nu s-a schimbat, nu a devenit altă fată după ce s-a măritat, şi-a păstrat  forma de respect şi distanţa cuvenită ca să putem merge înainte”, mărturiseşte componentul trupei Direcţia 5 pentru OK!

Modifică Setările