Interviu

EXCLUSIV Marinela Mavrodin: „Nu aş mai participa la Insula Iubirii”

EXCLUSIV Marinela Mavrodin: „Nu aş mai participa la Insula Iubirii” camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Concurenta despre care mulţi telespectatori spun că ar fi fost cea mai asumată a stat de vorba cu OK! despre experienţa în Thailanda şi consecinţele acesteia. Ce lecţii a învăţat-o Insula şi cu ce regrete a rămas după despărţirea de Iulian, dar şi de ispita Cristi, în cele ce urmează.

Când şi cum ai decis să participi la acest reality show?

Eu am venit cu propunerea, dar amandoi ne-am dorit să ajungem la emisiune. Însă eu eram cea care îşi exterioriza mai mult dorinţa.

Dar care şi-a dorit mai mult, tu sau Iulian? Am văzut cu toţii că existau probleme de comunicare între voi.

Noi acasă vorbeam, adică exista comunicare, dar nu îndeajuns. Cred ca ne-a ţinut împreună dorinţa de o relaţie serioasa , ştim cu toţii că în ziua de azi este greu să mai găseşti un bărbat care să-şi dorească o relaţie serioasa o familie, etc. Cu toate că eram cam mică de ani să mă gândesc la o familie, eu totuşi mă gândeam. Probabil îmi era frică că nu o să mai găsesc un bărbat care să-şi dorească ce îmi doream eu şi pentru că nu cunoscusem tipologii diferite de bărbaţi ca să îmi pot da seama de ce am nevoie, am simţiţi atunci că el este tot ce am nevoie. 

Uneori, Insula scoate adevărul la iveală, dar şi anumite laturi ale caracterului mai puţin vizibile. Cum eşti tu după această emisiune, cum te-ai schimbat? Crezi că trebuia să schimbi ceva la tine?

Pe mine emisiunea m-a schimbat, m-a făcut sa îmi dau seama ce îmi doresc de la viaţă, a reuşit să mă maturizeze şi să îmi schimbe atitudinea, dar nu în totalitate. Încă mai am de lucrat, deoarece o schimbare nu poate veni brusc. Totuşi, vreau să ajung acolo unde mi-am propus. Şi in Italia am mers doar să ma liniştesc, să îmi pun gândurile în ordine şi să fiu singură o perioada, acasă nu puteam reuşi să îmi dau seama de tot ce s-a întâmplat la Insulă, pentru că erau prietenii. Şi cum am spus şi în emisiune, îmi era foarte frică de singuratate şi am decis să mă lupt cu ea. Eu spun că am reuşit. Am şi lucrat o perioada scurtă, ca să nu ma plafonez. După care m-am reîntors acasă, am început să ma dezvolt profesional.  Am făcut două cursuri de make-up şi sunt foarte mulţumită de reuşita mea, simt că este meseria care mi se potriveşte, însă am emoţii foarte mari când machiez, îmi doresc să iasă bine şi ma gândesc să nu fac vreo greşeală, dar atunci când te gândeşti la asta, se întâmplă inevitabilul. Asta e problema mea, nu îmi pot controla emoţiile, dar lucrez la asta. 

Ce ţi-a plăcut la ispita Cristi? Părea că deşi te simţeai atrasă de el, ţi-ai pus un scut să nu treci anumite limite, chiar dacă mereu ai declarat că vei face ceea ce vei simţi.

La Cristi mi-a plăcut tot, mp simţeam foarte atrasă de el şi mă făcea să mă simt foarte bine lângă el. Cred că asta m-a şi făcut să mă îndrăgostesc de el. Mi-am pus bariere pentru că ştiam ca el NU are aceleaşi sentimente şi mi-a fost teama să nu răman singură. Cât despre el ca persoană, este un bărbat foarte matur şi sincer. Şi abia acum am reuşit sa îmi dau seama ce tipar de bărbat îmi doresc. 

Dar ai mai vorbit cu el după emisiune?

Da, am vorbit cu el în timpul difuzării emisiunii, am primit din nou câteva sfaturi de la el, de care chiar aveam nevoie atunci. În prezent avem o relaţie de amiciţie. 

Crezi că dacă te-ai fi mutat în Bucureşti aţi fi putut avea o relaţie sau crezi că pentru el a fost doar un rol?

Am tot frecventat Bucureştiul în ultima perioada, dar nu m-am gândit niciodata la o posibila relaţie cu el, mesajul pe care l-am primit la final mi-a fost deajuns sa îmi dau seama ca nu eram persoana potrivita pentru el şi el nu era persoana potrivita pentru mine. Eu sunt împăcată cu cele întâmplate. Eu cred că e mai bine să păstrăm doar amintirile din Thailanda, decât saă stricăm asta. 

Modifică Setările