OK! TV Online

EXCLUSIV Mihai Pocorschi: "Am schimbat poze cu Chuck Norris" Iată şi similitudinile! FOTO

EXCLUSIV Mihai Pocorschi: "Am schimbat poze cu Chuck Norris" Iată şi similitudinile! FOTO camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Dacă nu aţi remarcat asemănarea dintre compozitorul român şi actorul american, ei bine aflaţi că în tinereţe muzicianul semăna leit cu starul hollywoodian.

Când s-a lansat în muzică, Mihai Pocorschi arăta puţin diferit faţă de aspectul cu care suntem obişnuiţi de ani buni. În tinereţe, avea părul lung şi mulţi spuneau că seamănă leit cu Chuck Norris. Iată şi o poveste amuzantă despre această haioasă alăturare, despre care Mihai Pocorschi a povestit în emisiunea Danei Săvuică, "E OK să fii vedetă?".

"A fost o fază cu Chuck Norris, într-o conjunctură legată de revista "Cinema", singura revistă care vorbea de film la momentul acela, care avea un corespondent la Hollywood. Şi a intrat omul acesta, m-a văzut şi mi-a spus: "A, semeni cu Chuck Norris!". Şi aşa am schimbat poze cu Chuck Norris: eu i-am dat o poză de-a mea şi de la Chuck Norris am primit o poză. Tot atunci,au apărut gunoierii la firma respectivă, care veneau de Crăciun să ceară nişte şpagă de Sărbători. Şi, când a intrat gunoierul şi m-a văzut acolo, zice: "Iii, uite-l pe Cuc Noris al nostru!" Din prima!". (vezi şi alte colaje în galeria foto)

Până acum, aceasta a fost singura legătură dintre cei doi artişti, dar Mihai Pocorschi vrea să forţeze acum mâna destinului şi să bată şi el la porţile faimei din lumea filmului. Şi asta pentru că, mai nou, s-a hotărât să facă muzică de film.

"Eu încă scriu, proiectul VH2 merge mai departe, (...) iar acum scriu muzică de film pentru două producţii - nu pot să vorbesc despre ele, că nu este momentul. Experienţa mea îmi dă posibilitatea să scriu muzică. Dacă asculţi demo-ul meu pentru film, n-ai cum să-ţi imaginezi că l-am scris eu. Se apropie pe undeva, păstrând proporţiile, cu ceea ce scrie Hans Zimmer."

Întrebat de Dana Săvuică de ce n-a plecat din România până acum, Mihai Pocorschi a spus:

"N-aş fi putut să fiu în altă parte, pentru fiecare om îşi hotărăşte destinul. Am avut nişte confirmări ale talentului meu în nişte întâlniri cu nişte compozitori internaţionali în care scriam nişte cântece împreună. Şi acolo eram cel mai bătrân şi cel mai sărac. Erau oameni cu milioane de dolari, care scriseseră pentru Jennifer Lopez şi pentru alţi oameni. Destinul meu a fost să mă nasc aici, să bucur lumea care s-a bucurat de cântecele mele, să primesc de ziua mea, pe Facebook, un număr mai mare de mesaje decât m-aş aştepta eu, care te fac la un moment dat să te crezi un pic mai important decât eşti într-adevăr... Nu am regrete, destinul nu şi-l hotărăşte omul... Unde te naşti nu hotărăşti tu."

În schimb, chiar şi la 64 de ani (abia împliniţi pe 10 septembrie!), Mihai Pocorschi crede că poate face o schimbare de macaz importantă.

"Eu, totuşi, cred, am aşa un feeling, că o să câştig un premiu la Hollywood pentru muzică de film, odată şi odată. E fantastic să fii în legătură cu ecranul şi muzica ta să susţină ce se întâmplă acolo. Eu sunt pasionat de film, nu scap o premieră."

Comentarii

Modifică Setările