News

EXCLUSIV! Noua dietă a Nicoletei Luciu, pe bază de psyllium: ”Sunt mulţumită de greutatea mea, am 60 de kilograme”

EXCLUSIV! Noua dietă a Nicoletei Luciu, pe bază de psyllium: ”Sunt mulţumită de greutatea mea, am 60 de kilograme” camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu este celebră nu doar pentru frumuseţea şi formele sale, dar şi pentru faptul că de-a lungul timpului a urmat numeroase diete, în căutarea celei ideale. Vedeta ne-a povestit totul despre regimul pe care îl urmează în această perioadă.

Nicoleta Luciu locuieşte de ani buni la Miercurea-Ciuc alături de copiii şi soţul ei, dar e la fel de preocupată ca întotdeauna de aspectul fizic. Frumoasa brunetă a încercat de-a lungul timpului numeroase diete şi tratamente corporale pentru a se menţine în formă. Ba chiar de aproape doi ani a renunţat la carne, cafea, gluten şi zahăr. 

Nicoleta Luciu

Cum vedeta este într-o permanentă schimbare, atentă la noutăţile în materie de frumuseţe şi diete, am întrebat-o ce regim urmează în această perioadă.

”În perioada asta ţin o dietă cu psyllium (nr. plantă bogată în fibre alimentare, ce se consumă îndeosebi sub forţă de tărâţe). Dieta e cam 90% raw vegană. Îmi prepar acasă foarte mult lapte vegetal şi beau destul de multe lichide în timpul zilei, în jur de patru, cinci litri pe zi”, a declarat pentru OK! Magazine Nicoleta Luciu, adăugând că este mulţumită de greutatea la care a ajuns, şi anume 60 de kilograme.

Vedeta nu se bazează doar pe restricţiile alimentare pentru a-şi păstra talia subţire, ci şi pe mişcare.

”Am început să mă dau mult cu bicicleta, câteva ore pe zi, minimum două ore pe zi, iar în cazul în care plouă fac acelaşi lucru în casă, am bicicletă de spinning”, a dezvăluit celebra mamă a patru copii. 

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările