News

Exclusiv! Oana Mareş a făcut surf în vacanţă! Prezentatoarea TV şi-a dus soţul şi fiul în Franţa FOTO

Exclusiv! Oana Mareş a făcut surf în vacanţă! Prezentatoarea TV şi-a dus soţul şi fiul în Franţa FOTO camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Oana Mareş, soţul ei, Dragoş şi fiul lor, Nicolai, s-au relaxat în vacanţă în sud -vestul Franţei. ‘’Una dintre destinaţiile mele preferate este şi va rămane Biscarrosse. Am găsit o locaţie perfectă între lac şi ocean, într-un village cu căsuţe individuale, înconjurate de pini. O minune! Ne-a plăcut la fel de mult să facem plajă şi să alergăm pe Duna lui Pilat. Am pornit toată călătoria cu 3 zile în Bordeaux , la o oră depărtare de toate obiectivele astea’’, a mărturisit vedeta de la TVR2 pentru OK!

Cei trei au închiriat o maşină şi s-au plimbat, s-au delectat cu preparatele locului şi au făcut mult sport. ''Fructe de mare şi peste la ocean, plus delicatesele din Bordeaux cu vin bun. Porţiile mici, dar asta e, aşa e în Franţa. Am închiriat o maşină ca să avem libertatea să vedem mai multe plaje în cele 10 zile’’, ne-a mai spus Oana Mareş.

Frumoasa blondă şi-a implicat fiul şi în câteva activităţi sportive, pentru ca vacanţa să fie, cu adevărat, una de vis.  “Am profitat de faptul că suntem la ocean şi sunt multe şcoli de surf, astfel că toţi am surfat câteva zile, bodyboarding în cazul lui Nicolai’’.

Oana s-a reîntors din vacanţă cu numeroase daruri. “Am venit destul de încărcaţi, zona de shopping din Bordeaux este destul de atractivă şi cu de toate, iar oceanul mi-a deschis apetitul pentru tot felul de articole de îmbrăcăminte specificie surferilor. Plus tonele de jucarii pe care le strângem în fiecare concediu, de la fiecare tarabă şi orice magazin întâlnim’’ , ne-a mărturisit prezentatoareaTV.

Cei trei fac acum planuri pentru o nouă aventură. ''Urmează Palma de Mallorca la sfârşitul lui august, unde intenţionez să fac scufundări''.

Comentarii

Modifică Setările