Interviu

Exclusiv! Oana Mareş, activităţi în plină pandemie: “Am învăţat să cânt la pian”

Exclusiv! Oana Mareş, activităţi în plină pandemie: “Am învăţat să cânt la pian”

Oana Mareş şi-a regândit întreaga viaţă în această perioadă. Recunoaşte că se teme, dar încearcă să nu dispere. Prezentatoarea de la TVR 2 e cu gândul la mama şi la sora ei care se află departe.

“Încerc să mă păstrez optimistă, dar nu pot spune că nu mă sperie nimic din ce se întâmplă. Ne considerăm tineri, sănătoşi, dar uităm de elementul surpriză. Teama este şi pentru cei dragi. Ne-am dori să fie toţi în siguranţă şi să trecem cu bine, dar, da , sunt puţin speriată de gândul că nimic nu va mai fi cum a fost până acum”, mărturiseşte Oana Mareş pentru OK!

Cu toate astea, vedeta TV e mai ocupată ca niciodată, acasă, în izolare. “Nici nu mă gândeam că poţi fi atât de ocupat în casă, cum sunt în perioada asta: de la curăţenie, pentru că am renunţat la ajutorul în menaj în perioada asta, până la cele trei mese pe zi, temele şi activităţile cu copilului, la planuri pentru un proiect online care să ne ţină aproape unii de alţii în această perioadă, la întâlniri cu prietenii pe zoom, la exerciţii fizicie. Ah!!!...am reuşit să fac ceva ce îmi doream de o vreme, să învăţ să cânt la pian. E chiar fun!”

Frumoasa blondă are planuri mari pentru momentul în care toate astea vor deveni o poveste. “Sper să aud numai veşti bune de la toţi cei pe care îi cunosc. Eu sunt cumva obişnuită să-i am pe cei dragi la depărtare: sora mea cu familia au ales Scoţia pentru restul vieţii, mama mea este în Piatra Neamţ, dar clar că am să le fac o vizită şi apoi abia aştept un party cu prietenii”.

 

Modifică Setările