OK! Live from L.A.

Exclusiv pentru OK!: Tudor Petruţ, din "Liceenii" la liceenii din Orange County

Exclusiv pentru OK!: Tudor Petruţ, din "Liceenii" la liceenii din Orange County

Dacă tot am ajuns în Los Angeles, nu aveam cum să nu-i facem o vizită şi lui "Şerban" din "Liceenii", pe care celebritatea l-a urmărit şi în Statele Unite.

În România, Tudor Petruţ ar fi avut cariera asigurată în actorie şi regie, graţie legăturii de rudenie cu actorul Emanoil Petruţ, dar şi a celebrului rol al lui Şerban, din "Liceenii", şi a diplomei de absolvent I.A.T.C. Dar, după nebunia primelor filme realizate la Bucureşti, Tudor Petruţ a zburat în America, după soţia sa, jumătate româncă, jumătate americancă, care i-a dăruit doi băieţi.

Aşa se face că, de 28 de ani încoace, românul nostru trăieşte într-una dintre cele mai bogate comunităţi de pe lângă Los Angeles, Orange County, unde a devenit... profesor de matematică într-un liceu. Cum a ajuns la această profesie?

L-a jucat pe Şerban în "Liceenii".

"Mare noroc am avut că am reuşit să-mi dau examenele de licenţă! Da, sunt profesor de matematică la liceu. A fost o opţiune care a venit mai mult dintr-un instinct de conservare, trebuia să supravieţuiesc cumva şi, să ne înţelegem, în America dacă nu câştigi nişte bani suficienţi ca să ai o viaţă liniştită, nu e foarte bine şi, la momentul respectiv, când Hollywoodul părea foarte departe, a trebuit să fac ceva şi mi s-a părut o meserie foarte interesantă să lucrez cu copiii. E o experienţă de viaţă, în primul rând."

Totuşi, nu a abandonat definitiv ideea de-a atinge Hollywoodul, aşa că a mers în continuare la castinguri şi, într-o bună zi, a câştigat proba pentru o serie de reclame pentru Discovery Card, care l-au făcut faimos în toată America, graţie personajului său, Miss Peggy.

"Uneori mai am surpriza să mă duc în clasă şi cineva să vină la mine cu telefonul şi să mă întrebe: „Tu eşti aici, la televizor?“, „Da, eu sunt“", povesteşte amuzat Tudor Petruţ.

Mai multe despre viaţa sa pe "tărâmul tuturor posibilităţilor" citiţi în următoarea ediţie a revistei OK.

OK! Goes To L.A. – proiect realizat cu sprijinul www.eturia.ro.

#buyprint

#eturia #designyourholiday #OKgoestoLA

Foto: Sorin Stana

Modifică Setările