OK! TV Online

EXCLUSIV Raluca Arvat: "Adrian Sârbu n-a avut nicio legătură cu plecarea mea din Pro TV" VIDEO

EXCLUSIV Raluca Arvat: "Adrian Sârbu n-a avut nicio legătură cu plecarea mea din Pro TV" VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

După 20 de ani de ştiri sportive la Pro TV, prezentatoarea de televiziune a devenit imaginea jurnalului de la TVR2.

Timp de 20 de ani, Raluca Arvat a fost la pupitrul ştirilor sportive de la Pro TV, dar după ce a revenit din concediul de maternitate, a dat televiziunea comercială pe cea de stat, acceptând oferta televiziunii publice de a prezenta grupajul de ştiri din prime-time de la TVR2.

Cu acelaşi look, aceeaşi energie bună şi aceeaşi mimică (cu deja celebra ridicare din sprâncene), Raluca Arvat se confundă astăzi cu imaginea postului. Dar, cel mai important, se confundă cu imaginea jurnalistului clasic, bine informat, coerent, cu fler şi prezenţă de spirit.

De altfel, această profesie pare să-i fi fost predestinată, de vreme ce încă din copilărie era fascinată de ce se petrecea pe micul ecran.

"Când eram mică, mă uitam la TVR şi spuneam starea vremii, iar mama mă înregistra pe casetofon. Deci poate de atunci aveam în minte să lucrez în televiziune. Am vrut să mă mai fac actriţă, cosmonaut, scafandru... numai din asta mai aparte. Eram băieţoasă şi toată copilăria am avut părul scurt", a povestit în emisiunea "E OK să fii vedetă?", de la OK!TV.

Întrebată de Dana Săvuică de ce a plecat din Pro TV după 20 de ani de ştiri sportive, Raluca Arvat a spus că: "Voiam să am mai mult timp pentru copil şi pentru familie. Ce s-a întâmplat cu Adrian Sârbu s-a întâmplat cu mult înainte să plec, nu a avut nicio legătură cu plecarea mea. (...) Pur şi simplu, am vrut timp pentru familie şi pentru copil. În Pro TV nu aveam timp. Eu aveam un program de muncă ciudat, stăteam foarte mult la serviciu. De asta am şi făcut copilul la 39 de ani. Când eram doar eu şi cu mine nu mă deranja. Dar de când a apărut şi Tudor, e mult prea frumos. E lucrul cel mai important în viaţă, de fapt, că serviciul e serviciu."

Şi adevărul este că venirea pe lume a lui Tudor e cu atât mai preţioasă cu cât n-a fost deloc uşoară.

"Am născut prin cezariană. N-am avut voie altfel, pentru că eu sunt operată de cataractă la ochiul drept şi am cristalinul artificial. Nu aveam voie să nasc natural."

Mai vrea Raluca Arvat un al doilea copil? "Nu neapărat, copiii apar atunci când trebuie, dacă trebuie. Singurul motiv pentru care îmi pare rău că l-am avut pe Tudor abia la 39 de ani este că mi-a restrâns posibilitatea de-a avea al doilea copil. Eu sunt la cap la 4 ani, dar în buletin tot 44 de ani am şi organismul tot de 44 de ani este. Scad şansele de-a avea al doilea copil."

Iată ce a mai povestit Raluca Arvat la "E OK să fii vedetă?":

Modifică Setările