OK! goes to Dubai

EXCLUSIV Ramona Gabor, pe covorul roşu alături de un actor din serialul "Suits"

EXCLUSIV Ramona Gabor, pe covorul roşu alături de un actor din serialul "Suits"

Sâmbătă seara, pe celebrul palmier din Dubai, în cadrul hotelul Five Palm Jumeirah, a avut loc premiera thrillerului psihologic "The Toll", ce îl are ca protagonist pe Max Topplin, iar Ramona Gabor a strălucit la acest eveniment într-o rochie cu trenă specifică apariţiilor de red carpet.

Evenimentul i-a prilejuit Ramonei întâlnirea cu actorul Max Topplin, cunoscut din serialul "Suits". Deşi acesta a venit însoţit de partenera lui, Maya Heble, cu care este împreună de patru ani, Max nu a rămas indiferent la frumuseţea Ramonei, insistând să facă o poza cu ea la panoul oficial. De altfel, actorul ştia deja de prezenţa Ramonei şi de faptul că este o vedetă din România, o ţară recunoscută pentru frumuseţea femeilor. Atât Ramona, cât şi Max au luat parte la acest eveniment la invitaţia prietenului comun, David Paulson, investitorul care a făcut posibilă realizarea acestui thriller.

Pentru cei care nu au urmărit serialul "Suits" ("Costumele"), ce îi are printre protagoniştii principali pe Gabriel Macht (Harvey Specter) şi pe actuala prinţesă Meghan Markle (Rachel Zane), Max a interpretat, timp de 14 episoade, rolul lui Harold Gunderson, unul dintre asociaţii stagiari ai lui Louis Litt la Pearson Hardman. În cele din urmă a fost dat afară din companie şi ajutat de Patrick J. Adams (Mike Ross) să îşi găsească un job la o altă firmă de avocatură.

Evenimentul a continuat cu o petrecere la Penthouse 21, din cadrul Five Palm Jumeirah, la care au luat parte numeroase vedete locale.

Foto: Sorin Stana