News

EXCLUSIV Randi a dezvăluit unde îşi găseşte inspiraţia pentru piesele sale! De ce a decis să viziteze un muzeu pe lună?

EXCLUSIV Randi a dezvăluit unde îşi găseşte inspiraţia pentru piesele sale! De ce a decis să viziteze un muzeu pe lună? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Randi şi-a petrecut o după-amiază la Muzeul Naţional de Artă Contemporană. Artistul a fost inspirat de exponatele văzute şi a decis să viziteze un muzeu în fiecare lună, atât pentru a-şi stimula imaginaţia, dar şi pentru că doreşte să susţină şi să promoveze arta.

Artistul a postat în mediul online şi un video în care face turul muzeului.

„Cred că arta, sub toate formele ei, este un mijloc de a ne reaminti lucrurile care contează cu adevărat. Arta ne îndeamnă să simţim, să medităm, să reflectăm. Avem nevoie de artă, pentru că ne stimulează imaginaţia toropită şi ne motivează în feluri în care activităţile obişnuite, de zi cu zi, nu o pot face. Artiştii ştiu să modifice felul în care vedem realitatea şi să ne scuture puţin de prăfuiala vieţii noastre de zi cu zi. Ei ne deschid ochii în faţa frumuseţii vieţii, a naturii, a oamenilor“, ne-a spus Randi.

Artistul a lansat recent un nou single, „Inimi“, care se bucură de reacţii pozitive din partea publicului şi este deja difuzat pe toate posturile de radio şi TV.

Modifică Setările