News

EXCLUSIV Randi ne-a dezvăluit ce va face de Crăciun. Pe cine va avea lângă el artistul?

EXCLUSIV Randi ne-a dezvăluit ce va face de Crăciun. Pe cine va avea lângă el artistul?

Luna decembrie şi-a intrat în drepturi, Moş Nicolae deja a sosit şi le-a lăsat tuturor cadouri în ghete, iar peste aproxiamtiv două săptămâni vine şi Crăciunul.

Cum finalul de an majoritatea oamenilor îl petrec în familie, Randi ne-a vorbit recent despre ce va face de Crăciun. Ca în fiecare an, artistul îşi petrece sărbătorile alături de familia sa, la Piteşti. Mai mult decât atât, Randi nu ratează nicio sărbătoare alături de părinţi, fratele său şi nepoţeii adorabili.

„Familia este foarte importantă pentru mine. Niciodată nu mi-a plăcut să-mi petrec sărbătorile în cluburi sau cu alte distracţii. Prefer liniştea din casa părinţilor mei. În fiecare an gătim, anul trecut chiar am făcut cozonac, cu ajutorul mamei mele. Abia aştept să plec la Piteşti de Crăciun“, ne-a spus Randi în exclusivitate.

Pentru că iubeşte perioada sărbătorilor, Randi a lansat şi un colind alături de colegii săi de la Famous Production, Rina şi Edward Sanda. Iar recent le-a oferit fanilor „Frumuseţea care minte”, o piesă care este un prilej de reflecţie asupra felului în care percepem frumuseţea în ziua de astăzi.

„Mi-aş dori ca piesa aceasta să schimbe ceva în sufletul unora dintre cei care o ascultă. Să ii facă să realizeze că frumuseţea reprezintă mult mai mult decât un chip perfect, că înseamnă de fapt imperfecţiune şi că fiecare om este frumos în felul său. Fiecare ar trebui să se accepte pe sine aşa cum este si să vadă adevărata sa frumuseţe, care nu este la vedere, ci este o vibraţie a sufletului”, spune artistul.