Vedete

EXCLUSIV Răzvan Exarhu, din mărturisirile unui fost jurat MasterChef: "Am fost, la un moment dat, raw-vegan"

EXCLUSIV Răzvan Exarhu, din mărturisirile unui fost jurat MasterChef: "Am fost, la un moment dat, raw-vegan" camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Prezent la un eveniment de cooking, l-am luat la întrebări pe fostul jurat "MasterChef" în materie de preferinţe culinare.

Fanii lui Răzvan Exarhu sunt obişnuiţi să-l audă zilnic la matinalul "Morning Glory" de la Rock FM, unde le dă deşteptarea ascultătorilor săi cu un pahar cu spumant în mână. Un obicei menit să înlocuiască banala cafea şi să-i reconfirme obiceiurile extravagante, de lord pierdut în universul acesta urban.

Dar iată că l-am prins şi la un eveniment de cooking, cumva previzibil pentru un atât de mare pasionat al gastronomiei, care a fost, în 2017, şi jurat al emisiunii "MasterChef", alături de Samuel Le Torriellec şi Liviu Popescu.

Aşa am aflat că, la un moment dat, Răzvan Exarhu a fost raw-vegan. "Am ţinut dietă, pentru că ai nevoie să mai comunici cu corpul tău de plajă, din când în când. Dar şi pentru că, la un moment dat, am fost raw-vegan, am rămas aşa destul de mult timp, am şi gătit aşa. Mi se pare foarte interesant să reuşeşti să scoţi o mâncare bună gătind raw-vegan. E dificil. În general, e mult mai greu să găteşti vegetarian şi să scoţi ceva gustos."

Dar ce merge cel mai bine lângă un spumant bun? "Cam orice. Dar fragi cu smântână, un gălbenuş bun... Nu fois gras şi nici trufe. E vorba despre lucruri care au gust intens şi care vin din natură".

Pentru că a început un alt sezon de "MasterChef", am vrut să vedem cum priveşte fostul jurat noua echipă. "Nu prea mă uit, pentru că e la nişte ore la care eu trebuie să mă culc, pentru că mă trezesc pentru "Morning Glory" şi e dificil. E mult prea complicat pentru mine. Mie îmi place bucătăria. Pentru mine a fost foarte mişto atunci, pentru că n-am avut parte de o asemenea experienţă la nivelul ăla, cu o armată de oameni. Dar mie îmi place bucătăria şi sunt bucătar. Nu mi se pare că un show de televiziune te face mai bucătar decât eşti. Până una-alta, sunt concentrat pe radio şi e foarte bine, şi avem şi un frigider mare, şi avem şi foarte multe bule acolo."

Iată ce ne-a mai spus Răzvan Exarhu, pe care l-am prins la lansarea revoluţionarului cuptor Dialog în showroom-ul Miele din Bucureşti:

Comentarii

Modifică Setările