Lifestyle

Exclusiv! Recunoşti personajul? E o cunoscută ştiristă: “Nu aveam voie să părăsim cartierul în care locuiam”

Exclusiv! Recunoşti personajul? E o cunoscută ştiristă: “Nu aveam voie să părăsim cartierul în care locuiam” camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

A avut o copilărie cu multe reguli stricte, dar frumuseţea acelor ani rămâne de nepreţuit. Simona Ţăranu, ştirista de la Digi Sport, pleca în vacanţă dacă obţinea note bune şi trebuia să respecte cu sfinţenia ora de intrat în casă.

“Am fost un copil foarte cuminte. Cu un tată sever, nu aveam prea multe opţiuni. Prezentam carnetul de note la fiecare sfârşit de semestru. În funcţie de medii se pleca într-o vacanţă sau nu. Din fericire, am depăşit pragul aşteptărilor în fiecare an. 

Cât despre ieşitul la joacă, nu aveam voie să părăsim cartierul în care locuiam. Şi dacă voiam să mergem în altă parte, trebuia să anunţăm părinţii. Tata ne comunica adesea ora la care trebuie să fim în casă. În holul apartamentului aveam un ceas de perete cu pendul. Şi dacă bătea ora la care noi trebuia să fim în casă şi eu, împreună cu sora mea, nu eram în camera noastră, a doua zi ne scădea din ieşitul afară o ora întreagă. V-am spus că era sever. Ne învăţa să respectăm cuvântul şi să nu cumva să minţim”, povesteşte Simona pentru OK!

Ştirista de la Digi Sport nu poate uita nici acum întâmplările care i-au colorat copilăria. “Am făcut şi năzbâtii. Dar mai ales la bunici. Acolo nu era tata şi ne permiteam astfel de abateri. Bunicii din partea mamei locuiau la casă şi îmi amintesc că am luat în pat un pui de pisică, care la un moment dat a început să miaune. Era luat de lângă pisica mamă, îi era foame. Şi pentru că era noapte şi nu ştiam ce să facem cu ea, am ascuns-o în şifonier. Eu, împreună cu sora mea, speram că nu o vor auzi bunicii din camera alăturată. Dar pisica îşi continua concertul şi mai apăsat. Atunci am luat puiul, l-am ascuns sub bluza de pijama şi le-am zis bunicilor că mă duc la toaletă. Bunica voia să mă conducă, să mă ajute, dar am fost fermă şi i-am comunicat că sunt mare şi vreau să fiu singură. În tot acest timp, sora mea tuşea ca să nu se audă puiul care mieuna. 

Când am ajuns la uşa de la intrare, am deschis repede şi am eliberat pisoiaşul. El s-a bucurat de revederea mamei, eu am rămas cu zgârieturile”. 

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările