Vedete

Exclusiv! Recunoşti personajul? E un cunoscut prezentator: „Am băgat în priză un lanţ de argint şi am lăsat tot blocul fără lumină"

Exclusiv! Recunoşti personajul? E un cunoscut prezentator: „Am băgat în priză un lanţ de argint şi am lăsat tot blocul fără lumină" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

În copilărie i se spunea Kinder, pentru că încerca să se inegreze în grupul celor mai mari. Radu Tudor, prezentatorul de stiri de la TVR 1, are multe amintiri din perioada în care totul părea posibil.

„Am fost un copil care a făcut destul de multe boacăne. Însă nu-mi aduc aminte pedepse aspre administrate de părinţi. Cred că eram abil şi îmi ştergeam urmele. Pot să spun că am avut o copilărie tare frumoasă, într-o Românie proaspăt ieşită din comunism, în vremuri în care populaţia ţării noastre începea să simtă gustul libertăţii şi al democraţiei”, povesteşte Radu pentru OK!

Cea mai mare boacănă făcută?

„Am băgat în priză un lanţ de argint şi am lăsat tot blocul fără lumină. A făcut un arc imens şi doar printr-un mare noroc nu am păţit nimic. Apoi nu m-am mai apropiat de prize o lungă perioadă de timp”.

Care este prima imagine care îi vine în minte când se gândeşti la copilărie?

„Cu siguranţă momentul când, la bunici fiind, săream de pe dulap pe pat. Desigur, se rupea patul şi provocam pagube. Îmi mai aduc aminte şi de serbările la grădiniţă şi la şcoală, unde trebuia să recit frumos o poezie sau unde aveam un rol. Însă, de departe, copilăria o asociez cu timpul petrecut cu bunicii şi cu permisivitatea lor în privinţa tuturor prostioarelor pe care le făceam”.

Primul şoc a venit atunci când a conştientizat că nu toţi oamenii sunt buni şi că există răutăţi gratuite. „Cred că a fost undeva în adolescenţă. Cumva se prăbuşea un univers creat de mine. E ca atunci când schimbi programele TV, de pe desene animate, pe un film de groază. Cam aceeaşi era senzaţia”.

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările