News

Exclusiv! Teo Trandafir: “Prefer să îmi fac introspecţie în loc să mănânc stufat de miel”


Exclusiv! Teo Trandafir: “Prefer să îmi fac introspecţie în loc să mănânc stufat de miel”

Dacă anul trecut se afla la hotelul ei preferat, unde mergea să petreacă Paştele alături de Maya, anul acesta, Teo Trandafir se află acasă, în izolare. Pentru vedeta Kanad D această perioadă nu ţine de bucate alese, ci de alte lucruri, mult mai profunde.

“Ştim toţi ce vom face de Paste anul acesta; stăm acasă, în izolare, suntem încă în stare de urgenţă la nivel naţional. Sfintele sărbători pascale nu sunt despre îmbuibare. Dacă citim Cartea Sfântă, ceea ce s-a întamplat a fost o tragedie, nu este motiv de sărbătoare deşuetă. Trebuie să ne întoarcem către noi să ne gândim dacă păcatele noastre luate pe umerii săi de Iisus care a fost răstignit pe cruce în chinuri, întrebându-L pe Dumnezeu <oare m-ai uitat?>, au dus la societatea în care trăim. Prefer să îmi fac introspecţie în loc să mănânc stufat de miel. Cred că spiritul este ceea ce ne diferenţiază de animale.

Anul trecut pe vremea asta mergeam la hotelul nostru ca să petrecem Sfintele Sărbatori Pascale. Este locul nostru preferat, luăm doua camere ca să ne odihnim separat şi restul timpului îl petrecem impreună. Îmi este dor de asta, într-adevar. Acum, fac ceea ce face toata lumea, stăm împreună în casă si avem activităţile pe care le au toţi; Maya şcoală, lecţii, împreună curăţenie, gătim, ne uităm la seriale, vorbim despre orice”, a mărturisit vedeta Kanal D pentru Ok!

 

Modifică Setările