News

EXCLUSIV Tudor de la Fly Project, minivacanţă alături de soţia lui: „Locul este superb“! Iată unde s-au relaxat

EXCLUSIV Tudor de la Fly Project, minivacanţă alături de soţia lui: „Locul este superb“! Iată unde s-au relaxat camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Tudor Ionescu, solistul trupei Fly Project, şi soţia lui, Ana, au profitat din plin de puţinul timp liber de care au parte în fiecare lună şi au decis să plece pentru câteva zile din România.

Ideea i-a venit Anei Ionescu, soţia artistului dorind să meargă, alături de prietenele ei, la concertul Spice Girls din Edinburgh, însă locaţia fiind una superbă, Tudor şi soţii celorlalte doamne au decis că este mai bine ca toţi să aibă parte de o minivacanţă.

„Minivacanţa în Scoţia a fost gândită iniţial pentru gaşca noastră de fete, am ales Edinburgh, pentru că am vrut să mergem la concertul Spice Girls. Fiind vorba despre Scoţia, băieţii nu au putut sta deoparte şi au venit şi ei. Nu, nu au fost şi la concert. (râde) A fost una dintre cele mai faine vacanţe, pentru că locul este superb, dar şi pentru că am fost cu cei mai buni prieteni ai noştri. Am vizitat mai multe castele şi ne-am dorit mult să vedem şi satele lor pescăreşti. Nu aveam cum să ratăm zona unde s-a filmat «Outlander»: Lallybroch. De data aceasta, a ţinut şi Tudor pasul cu noi, deşi nu-i genul care să viziteze. Acum i-a plăcut prea mult locul ca să nu-l exploreze“, a spus Ana Ionescu.

Imediat după ce s-au întors din Scoţia, Ana şi Tudor Ionescu au fost nevoiţi să se despartă, deoarece artistul a plecat către Kazakhstan, acolo unde va susţine un concert ce face parte din turneul internaţional Fly Project - #WeMakeTheWorldDance.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările