Gossip

Exorcizări, vrăjitorie şi credinţa în Lucifer. Ce staruri au practicat magia neagră şi cine şi-ar fi vândut sufletul pentru succes?

Exorcizări, vrăjitorie şi credinţa în Lucifer. Ce staruri au practicat magia neagră şi cine şi-ar fi vândut sufletul pentru succes?

Cu cât mai mare un star, cu atât mai multe lucruri se spun despre el. Adevărate sau inventate. Doar că există, pe lumea asta, şi vedete care au dat apă la moară teoriilor de tot felul. Obsedate de... lumea cealaltă, anumite celebrităţi au studiat şi au ajuns chiar să practice ritualurile mistice.

David Bowie

Unul dintre cei mai mari rockeri ai tuturor timpurilor, Bowie experimenta cu sunetul şi stilul lui vestimentar încă din tinereţe, însă nu erau singurele domenii pentru care muzicianul făcuse o obsesie. În 1976, când înregistra albumul Station To Station, David era tot mai consumat de cocaină, alcool, paranoia şi... magie. De fapt, starul devenise obsedat să folosească magia pentru a obţine succesul, dar şi ca să se protejeze de forţele demonilor. Cum se manifesta, mai exact, această obsesie a lui Bowie?

În primul rând, desena pentagrame peste tot, apoi nu urca niciodată mai sus de etajul trei la nicio clădire şi, cel mai important, participa la ritualuri ciudate şi credea, cu toată fiinţa, că vrăjitoarele încercau să-i fure sperma pentru a da naştere copilului-demon. Ca să scape de asemenea blesteme, David a chemat, la un moment dat, acasă la el o vrăjitoare bună, care să-i exorcizeze casa în care trăia şi să-l elibereze de teroarea în care trăia.

Modifică Setările