Vedete

Experienţă cutremurătoare a unei celebre actriţe: a fost atacată de urs pe platourile de filmare

Experienţă cutremurătoare a unei celebre actriţe: a fost atacată de urs pe platourile de filmare camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Neve Campbell a trăit pe propria-i piele o experienţă de genul Bear Grylls, în timp ce a fost atacată de animal pe platourile de filmare.

Actriţa în vârstă de 48 de ani a mărturisit joi că a trăit o experienţă cutremurătoare la filmări, când avea 17 ani. ”Aveam o scenă când trebuia să fiu fugărită de un urs.”, a spus actriţa la “The Kelly Clarkson Show.”

”Au adus un urs în platou şi mi-au dat o sticlă de Cola să-l hrănesc.”

După ce Campbell l-a hrănit, a fost sfătuită să-şi bage mâna în miere şi să fugă, apoi să se urce într-un copac şi să-i întindă ursului doar mâna cu miere. Plan care s-a dovedit un fiasco total! Ursul nu i-a ţintit mâna înmuiată în miere, ci a apucat-o de picior şi a târât-o prin pădure. ”Mama mă vizita la filmare şi a început să ţipe. Echipa era paralizată de frică, nu le venea să-şi creadă ochilor. Eu tot repetam ”Mă muşcă”, de parcă nu era evident”, a povestit cu umor Neve Campbell. Din fericire, a scăpat după ce cineva i-a aruncat animalului o gustare.

Actriţa îşi promovează revenirea ca Sidney Prescott, în cea mai recentă producţie “Scream”, unde joacă alături de Courteney Cox şi David Arquette.

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările