Meghan & Harry

Expertă regală: "Meghan Markle i-a cerut echipei de PR să o facă cea mai cunoscută persoană din lume!"

Expertă regală: "Meghan Markle i-a cerut echipei de PR să o facă cea mai cunoscută persoană din lume!" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Ştiam că Ducesa de Sussex este o femeie ambiţioasă.

Însă cele mai recente dezvăluiri despre Meghan Markle pun sub semnul întrebării caracterul americancei. Într-o nouă carte despre Ducii de Sussex, Meghan and Harry: The Real Story, autoarea Lady Colin Campbell susţine că fosta actriţă le-a spus celor din echipa ei de PR că ambiţia ei este să devină cea mai cunoscută persoană de pe planetă, iar acest lucru se poate întâmpla doar dacă acţiunile ei sunt controversate.

Se întâmpla înainte ca Meghan şi Harry să părăsească viaţa regală, iar prima acţiune controversată a ducesei a fost chiar exilul în America. 

"Am început să scriu această carte deoarece, anul trecut, am aflat prin surse private că Meghan, cu complicitatea lui Harry, este implicată în tot felul de lucruri în America, care i-ar fi fost interzise unui membru cu drepturi depline al casei regale", a declarat autoarea cărţii, referindu-se, în primul rând la implicarea ducesei în viaţa politică de peste Ocean.  

În plus, Lady Colin Campbell, o fostă amică de-a Prinţesei Diana, a dezvăluit că, atunci când au aflat că aceasta scrie o carte despre ei, ducii au încercat să intervină asupra aspectului editorial prin intermediul unor amici comuni.

"Pentru a deveni cea mai cunoscută persoană din lume trebuie să-ţi doreşti asta în mod deliberat şi să-ţi asumi o cantitate extraordinară de controverse, altfel nu eşti chiar atât de faimos", a mai spus autoarea despre Meghan, susţinând că aceasta şi-a instruit oamenii de PR să o ajute să atingă un astfel de nivel de celebritate.

Şi când te gândeşti că Meghan şi Harry au părăsit casa regală pentru că şi-au dorit să ducă o existenţă discretă...

Comentarii

Modifică Setările