Fashion

Extravaganţă! Beyonce a imbrăcat-o pe Blue Ivy cu o rochie de 26.000 $

Extravaganţă! Beyonce a imbrăcat-o pe Blue Ivy cu o rochie de 26.000 $

Beyonce nu se uită la bani când vine vorba de garderoba fiicei sale de cinci ani. Micuţa Blue Ivy a purtat la premiera hollywoodiană a filmului ”Beauty and the beast” o rochie Gucci în valoare de 26,000 de dolari.

Beyonce-Ivy

E drept, nu e prima oară când Blue Ivy îmbrăcă o ţinută Gucci, mai ales că ea şi mama ei sunt imaginile brandului. Totuşi, cea mai recentă ţinută purtată de copila de cinci ani i-a revoltat pe internauţi, dat fiind faptul că valoarea ei se ridică la 26,000 de dolari.

Beyonce1

Beyonce

Mulţi s-au întrebat dacă nu cumva artista pop îi transmite un mesaj greşit fiicei sale, având în vedere că toate ţinutele pe care le îmbracă aceasta costă mii de euro. Noi nu putem să nu ne întrebăm, însă, cum se va descurca tânăra mămică când or să vină şi gemenii pe lume. Oare cât mii de euro vor pleca din buzunarul divei pe hăinuţele bebeluşilor săi?

Beyonce-gemeni

Şi Beyonce a îmbrăcat o rochie semnată de casa de modă Gucci, care i-a venit perfect. A accesorizat această rochie în culoarea anului cu o pereche de încălţăminte Alaia şi cu bijuterii Kimlberly McDonald.

foto: Beyonce.com