TV

Fă-ţi nunta cu ProTV!

Fă-ţi nunta cu ProTV!

Vara aceasta, Pro TV le propune un nou show celor ce au gânduri de însurătoare. Aşa că, dacă te numeri printre cei care fac pasul cel mare, poţi deveni vedetă la „Patru nunţi şi-o provocare“.

Miresele care şi-au plănuit pas cu pas fiecare moment al celei mai importante zile din viaţa lor îşi pot face nunta vedetă în cadrul noului show realizat de Pro TV, iar premiul pus la bătaie este o lună de miere de cinci stele.

Tinerele dornice să intre în competiţie trebuie să acceseze formularul de înscriere, de pe http://www.protv.ro/stiri/miresele-intra-in-competitie-pentru-o-luna-de-miere-de-cinci-stele.html.

Formatul de succes "Four Weddings" al celor de la ITV Studios Global Entertainment a mai fost realizat în SUA, Australia, Canada, Finlanda şi Franţa.

Miresele din România au din această vară parte de un show care va surprinde emoţiile şi experienţele trăite în cea mai importantă zi din viaţa lor.

Fie că vor alege să fie sofisticate sau relaxate, tradiţionale sau nonconformiste, toate intră în luptă pentru un premiu cu totul şi cu totul special: o lună de miere de vis pentru ele şi alesul lor.

Invitate rând pe rând la nunta fiecăreia, femeile trebuie să critice şi să jurizeze în secret fiecare moment în parte, iar cea care obţine cel mai bun scor pleacă într-o vacanţă de neuitat.