Vedete

Falimentar de lux! Tatăl lui Lady Gaga vrea bani din donaţii pentru a-şi plăti angajaţii restaurantului, închis din cauza pandemiei

Falimentar de lux! Tatăl lui Lady Gaga vrea bani din donaţii pentru a-şi plăti angajaţii restaurantului, închis din cauza pandemiei

Joseph Germanotta a stârnit un val de furie, îndreptat atât împotriva lui, cât şi a celebrei lui fiice, Lady Gaga

Cu o artistă celebră în familie, care a câştigat doar anul trecut aproape 40 de milioane de dolari, gestul lui Germanotta nu avea cum să nu provoace atâtea reacţii adverse. Disperat că afacerile lui cu restaurante dau faliment din cauza pandemiei, tatăl lui Lady Gaga a deschis un cont pe GoFundMe, cerând donaţii de la oamenii binevoitori - cu speranţa că va aduna 50.000 de dolari, pentru a putea plăti salariile angajaţilor lui. "Fac tot ce pot, dar ca urmare a măsurilor de urgenţă, a trebuit să închid Joanne Trattoria, pentru a încuraja autoizolarea şi a opri răspândirea COVID-19. Aşa că staff-ul nostru are nevoie de ajutor financiar", şi-a motivat Joseph nevoia de bani.

"Pentru că vom rămâne închişi mai mult decât am anticipat, staff-ul nostru se confruntă cu mari probleme financiare: oamenii nu au bani de mâncare şi chirie. Scopul nostru este, aşadar, să strângem 50.000 de dolari, bani care vor merge exclusiv către angajaţi", a continuat justificarea tatăl în vârstă de 64 de ani al artistei.

Reacţiile nu au întârziat să apară. "Pe bune, Lady Gaga? Aţi făcut un cont pe GoFundMe ca să plătiţi angajaţii restaurantului deţinut de tatăl tău în New York? Scuteşte-mă! Câte miilioane ai adunat tu? Ai putea să-i plăteşti pe oameni din propriile buzunare!", a fost unul dintre comentarii. "Ce dracu' se întâmplă? La averea pe care o are Gaga, taică-su cere bani pe Twitter...", a comentat şi Perez Hilton. Iar şirul de critici a fost de neoprit. Rezultatul este că Germanotta a decis să anuleze contul pentru donaţii - dar ecourile rămân şi aruncă o lumină proastă asupra imaginii artistei.

Foto: Instagram

Modifică Setările