Lifestyle

Familia lui Celine Dion critică filmul inspirat de viaţa ei

Familia lui Celine Dion critică filmul inspirat de viaţa ei camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Fratele şi sora cântăreţei nu sunt mulţumiţi de filmul "Aline", care scoate la suprafaţă lucruri mai puţin ştiute din viaţa artistei.

 Producţia a fost bine primită în Franţa şi urmează să fie lansată şi în Canada.

"Nu recunosc limba, nu îmi recunosc familia, nu recunosc rădăcinile noastre", a declarat Claudette Dion, sora vedetei. Familia solistei are convingerea că unele scene merg "prea departe".

"Mama nu i-a vorbit niciodată aşa lui Rene (soţul lui Celine, n.red.), iar lui Celine nu i-a lipsit niciodată nimic. Părem o bandă de morocănoşi", a adăugat ea.

Celine a fost doborâtă de problemele de sănătate şi şi-a anulat concertele.

„Celine s-a confruntat cu spasme musculare severe şi persistente care o împiedică să cânte . Echipa ei medicală continuă să o evalueze şi să o trateze ", se arată în declaraţie. „Cu toate acestea, simptomele pe care le întâmpină îi interzic participarea la repetiţiile în curs pentru noul spectacol”.

Cântăreaţa şi-a împărtăşit propriile gânduri despre amânarea spectacolului din Las Vegas. „Am inima zdrobită”, îşi începe Dion declaraţia. „Echipa mea şi cu mine am lucrat la noul nostru spectacol în ultimele opt luni, iar faptul că nu poate fi văzut în noiembrie mă întristează dincolo de cuvinte”.

 

Modifică Setările