News

Familia lui George Michael, neconsolată! Trupul artistului n-a fost înmormântat nici acum!

Familia lui George Michael, neconsolată! Trupul artistului n-a fost înmormântat nici acum!

52265535 Wham! singer George Michael passed away peacefully at his home in Goring, Oxfordshire at 53 years old. The British star was known for 'Last Christmas' along with a slew of others. **FILE PHOTOS** FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876 RESTRICTIONS APPLY: NO FRANCE

Pe 25 decembrie, managerul superstarului dădea vestea cumplită că George Michael s-a stins din viaţă. De atunci, familia îndurerată a încercat să afle ce s-a întâmplat mai exact. George Michael n-a fost înmormântat nici acum Ei bine, zilele trecute, poliţia din Thames Valley a făcut public un comunicat de presă prin care anunţa că-n cazul decesului superstarului nu există circumstanţe suspecte, prin urmare nu e vorba de o crimă. Totuşi, aceştia au dezvăluit că nu a fost stabilită cauza morţii acestuia.

Aşa se face că familia superstarului este de neconsolat, mai ales că trupul cântăreţului nu poate fi înmormântat până medicii nu ajung la o concluzie în privinţa morţii acestuia.

Surse medicale spun că trupul superstarului o să mai fie reţinut cel puţin până la sfârşitul lunii februarie, pentru ca specialiştii să determine cu exactitate dacă drogurile au contribuit sau nu la decesul artistului. ”Credeam că rezultatele o să vină până la sfârşitul lunii (ianuarie). Nu ne-au mai făcut niciun update, însă poliţiştii ne-au spus că moartea lui n-a fost una suspicioasă”, a declarat o sursă pentru ”The Sun”.

În tot acest timp, familia speră ca medicii să ajungă la o concluzie cât mai curând. Tot neconsolat este şi Fadi Fawaz, iubitul lui George Michael, care a postat zilele trecute o fotografie cu el şi cu artistul, marcând faptul că s-au împlinit cinci ani de când şi-au început relaţia amoroasă.

3CE3E81B00000578-4195410-image-a-82_1486377136181
Fadi a postat această imagine

foto: arhivă/instagram

Modifică Setările