News

Familia lui Michael Schumacher sărăceşte pe zi ce trece

Familia lui Michael Schumacher sărăceşte pe zi ce trece

Michael Schumacher e încă în stare vegetativă.

Costurile recuperării fostului mare pilot sunt exorbitante, iar averea familiei se diminuează de la zi la zi.

Michael Schumacher este supravieţuitorul cumplitului accident de schi suferit în iarna lui 2013, la Meribel. Cu toate acestea, eforturile familiei pentru a-l repune pe picioare sunt supraomeneşti, iar cheltuielile sunt mai mult decât exorbitante: 154.000 de dolari săptămânal!

E-adevărat că, la locuinţa sa de lângă Lacul Geneva, se află cantonată o echipă de 15 medici, asistente şi trapeuţi, care fac toate eforturile pentru recuperarea sa. Cu toate acestea, apropiaţii pilotului se tem că în ritmul acesta familia va rămâne fără bani, mai ales că progresele din ultima vreme sunt aproape insesizabile. Cele mai recente speculaţii sunt acelea că ar cântări 45 kg.

Sabine Kehm, managerul său, insistă însă că Schumi se află pe drumul cel bun. "Suntem bucuroşi să spunem că se observă o îmbunătăţire a stării sale şi spun asta având în vedere gravitatea accidentării sale. Desigur va trebui să mai luptăm o lungă perioadă de timp. Cerem ca intimitatea familie lui Michael să fie respectată şi evitate speculaţiile cu privire la starea sa de sănătate", declara aceasta.

Potrivit christiantoday.com, facturile medicale pe care le-a plătit familia sa până acum s-au ridicat la valoarea de peste 15 milioane dolari. Averea familiei Schumacher este estimată la peste 700 milioane euro, dar, chiar şi în aceste condiţii, soţia pilotului, Corinna Schumacher, a scos la vânzare mai multe proprietăţi, pentru mai multă siguranţă.
Foto: pagina personală