News

“Familia noastră este completă acum!” Robbie Williams (46) a devenit tată pentru a patra oară! Cântăreţul a făcut anunţul chiar de Ziua Îndrăgostiţilor

“Familia noastră este completă acum!” Robbie Williams (46) a devenit tată pentru a patra oară! Cântăreţul a făcut anunţul chiar de Ziua Îndrăgostiţilor camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Iubirea pluteşte în aer în familia faimosului cântăreţ britanic, care s-a extins chiar de Valentine’s Day! Robbie şi soţia lui, Ayda Field, au anunţat fericiţi că îşi doreau mult al patrulea copil şi că minunea s-a întâmplat chiar de Ziua Îndrăgostiţilor.

Celebrul cuplu ne-a luat prin surprindere cu anunţul făcut pe 14 februarie, care se referă la venirea pe lume a celui mai mic membru al familiei, Beau Benedict Enthoven. Ayda (40) a mărturisit că ea şi Robbie (46) au devenit din nou părinţi cu ajutorul unei mame surogat, care a adus-o pe lume şi pe fiica lor, Colette Josephine Williams sau Coco.

Soţia cântăreţului a declarat că acum, după naşterea micuţului Beau, familia lor este completă şi a postat online o fotografie adorabilă cu picioarele mititele ale nou-născutului.

“Sesizaţi vreo diferenţă? De această Zi a Îndrăgostiţilor, vrem să sărbătorim dragostea în cel mai frumos mod cu putinţă… Beau Benedict Enthoven Williams”, a declarat americanca plină de mândrie şi fericire.

“Exact ca în cazul lui Coco, el este al nostru din punct de vedere biologic, dar a fost născut de aceeaşi mamă surogat absolut minunată. Suntem atât de binecuvântaţi să-l avem sănătos şi voios în braţele noastre pe fiul nostru şi acum putem spune că suntem, în mod oficial, o familie completă”, a completat doamna Williams.

“#happyvalentinesday #surprise #familyof6 #whodathunkitinthe90s The Williams Family xx.”

Actriţa şi cântăreţul au trecut prin multe momente dificile până să devină părinţi în cazul lui Coco, care a văzut pentru prima dată lumina zilei în septembrie 2018. În octombrie 2019, Ayda a recunoscut că ea şi soţul ei îşi doreau mult cel de-al patrulea copil şi iată că dorinţa lor le-a fost îndeplinită.

Robbie şi Ayda s-au căsătorit în 2010 şi sunt părinţii fetiţei Teddy (7) şi ai fiului Charlton (5), pe lângă cei ai micuţilor Coco şi Beau.

Felicitări fericiţilor părinţi!

Foto - Instagram, Profimedia