News

Familia "perversă" a miliardarului Elon Musk. Tatăl lui a făcut un copil cu fiica vitregă!

Familia "perversă" a miliardarului Elon Musk. Tatăl lui a făcut un copil cu fiica vitregă! camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Toată lumea îl ştie pe Elon Musk, bossul de la Tesla şi unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, cu o avere de 40 de miliarde de dolari.

Mult mai puţină lume ştie, însă, despre încurcăturile familiale ale acestui geniu tech, care provine dintr-o familie bogată, dar dezbinată, şi care a rupt orice relaţie cu tatăl lui.

Musk s-a născut pe 28 iunie 1971 în oraşul Pretoria, capitala Africii de Sud. Mama lui Elon, Maye Musk, era un fost model canadian, iar tatăl lui, Errol, un inginer sud-african foarte bogat, proprietarul unui mine de smalard din Zambia.

Cei doi au divorţat pe când Elon avea doar zece ani. Astăzi, îl găsim pe seniorul Errol Musk, în vârstă de 74 de ani, într-o situaţie familială aproape... perversă.

În sensul că, în 2017, acesta a devenit tatăl unui băieţel procreat cu... fiica sa vitregă, Jana Bezuidenhout (32), o tănără pe care o cunoaşte de când aceasta avea patru ani. Pe modelul Woody Allen, ca să fie mai clar.

Mai exact, Errol s-a căsătorit cu Heide Bezuidenhout, mama acestei Jana, pe când fata ei avea patru ani, dar Musk senior nu o consideră pe aceasta o fiică vitregă, deoarece Jana nu a copilărit alături de ei.

Foto: Jana, mama ei, Heide, cu nepotul în braţe şi fiica acesteia cu Errol (dreapta)

Errol a avut doi copii cu mama Janei în timpul mariajului lor, unul cu o durată de 18 ani. Ei bine, vă vine să credeţi sau nu, tot el a făcut-o bunică pe fosta lui nevastă… Cum explică tatăl lui Elon povestea? "A fost voia Domnului".

Nu e de mirare că Elon a tăiat toate legăturile cu tatăl său, unul pe care-l descrie ca fiind o fiinţă umană îngrozitoare. "A comis toate faptele rele posibile", susţine Elon.

Modifică Setările