Vedete

Familia unei Prime Doamne. Fotografii în premieră cu mama şi fratele lui Michelle Obama

Familia unei Prime Doamne. Fotografii în premieră cu mama şi fratele lui Michelle Obama camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Pe Michelle Obama, fosta Primă Doamnă a Americii, o ştim cu toţii.

Ea, Barack Obama, şi chiar şi fiicele lor, Malia şi Sasha sunt destul de prezenţi în peisajul media, chiar şi după ce au părăsit Casa Albă. Mult mai puţine se ştiu, însă, despre familia din care se trage fosta Primă Doamnă în vârstă de 56 de ani.

Asta până ieri, când Michelle a postat o fotografie rară cu mama ei, Marian, şi fratele ei mai mare, Craig, într-un frumos cadru de familie în care toţi trei arătau foarte bine dispuşi şi îmbrăcaţi la fel, în alb.

Michelle a postat această poză pentru a promova ultimul episod al emisiunii ei, The Michelle Obama Podcast, episod în care şi-a invitat mama şi fratele pentru a vorbi despre cum a fost copilăria ei din Chicago şi despre cât de norocoşi au fost ea şi fratele ei să aibă părinţii pe care i-au avut.

În podcastul ei, unul care s-a bucurat de foarte mare succes, Michelle a vorbit deschis şi despre căsnicia ei cu fostul preşedinte Barack Obama, cu care este măritată de aproape 28 de ani, şi a oferit fanilor ei chiar şi sfaturi legate de relaţii.

Comentarii

Modifică Setările